Judeţul se închide pentru inventar

fightPSD e în corzi fiindcă nu poate băga marfă. Febra negocierilor aruncă judeţul în balamuc.

Funcţionărimea se târâie în incertitudine. Şi nepăsare. Şefii pe picior de plecare îşi dau coate cu alţii puşi pe căpătuială înainte de vreme. În toată vânzoleala are de pierdut industria şpăgii fiindcă nimeni nu mai ştie cui trebuie să-i împingă atenţia.

Liderii de partide stau cu praştia întinsă către trădători ca cum s-ar lupta cu Goliat. La judeţ, un progresist care a căscat pe dreapta e băgat în şedinţă de doi foşti pesedişti.

Dacă vor să-l execute pe pungaş, îi fac loc altuia portocaliu care e următorul pe listă.

Spectacolul total e, totuşi, la mazilitul directorilor.

„Daţi-vă demisia sau vă dăm noi un şut în fund”, asta e lozinca.

Ăilalţi au găsit replica: „Discuţia asta îmi dă palpitaţii. M-am îmbolnăvit. Ne revedem la toamnă, când mutăm discuţia de la spital în instanţă”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + șaptesprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital