Iubire unsă cu frişcă şi şampanie

Dacă ai , ai ce mai !!! E coaptă, sexy şi se aude că ştie cum să stoarcă vlaga până la ultima picătură. Consumaţia inclusă.

Sunt semnale clare că o păstoriţă de puşculiţă publică ziua şi o preoteasă a păcatului noaptea a prins în nadă un şalău de afaceri cu poreclă de portar. Omul este văzut parcând seara maşina la scara seraficei, după care duduiţa însăşi coboară la alimentara şi cumpără frişcă şi şampanie. Cine ştie, ştie ! Nimic nu unge mai bine rotiţele amorului.

Nu ar fi nici o problemă că lumea se iubeşte. Numai că şalăul nu mai poate da sinecuri, nici nu mai poate ţine cum trebuie azimutul la organ. Şi atunci care-i şpilu?

Păi, spun iniţiaţii, regula preotesei păcatului e simplă şi nu a dat greş niciodată: de la fiecare după posibilităţi.

Ori în acest caz e vorba clar de LOVEele!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști