Iubire unsă cu frişcă şi şampanie

Dacă ai , ai ce mai !!! E coaptă, sexy şi se aude că ştie cum să stoarcă vlaga până la ultima picătură. Consumaţia inclusă.

Sunt semnale clare că o păstoriţă de puşculiţă publică ziua şi o preoteasă a păcatului noaptea a prins în nadă un şalău de afaceri cu poreclă de portar. Omul este văzut parcând seara maşina la scara seraficei, după care duduiţa însăşi coboară la alimentara şi cumpără frişcă şi şampanie. Cine ştie, ştie ! Nimic nu unge mai bine rotiţele amorului.

Nu ar fi nici o problemă că lumea se iubeşte. Numai că şalăul nu mai poate da sinecuri, nici nu mai poate ţine cum trebuie azimutul la organ. Şi atunci care-i şpilu?

Păi, spun iniţiaţii, regula preotesei păcatului e simplă şi nu a dat greş niciodată: de la fiecare după posibilităţi.

Ori în acest caz e vorba clar de LOVEele!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu         Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei         Foştii anchetatori ai lui Traian Berbeceanu cer scoaterea cărții sale de pe piaţă         Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi