Iubire unsă cu frişcă şi şampanie

Dacă ai , ai ce mai !!! E coaptă, sexy şi se aude că ştie cum să stoarcă vlaga până la ultima picătură. Consumaţia inclusă.

Sunt semnale clare că o păstoriţă de puşculiţă publică ziua şi o preoteasă a păcatului noaptea a prins în nadă un şalău de afaceri cu poreclă de portar. Omul este văzut parcând seara maşina la scara seraficei, după care duduiţa însăşi coboară la alimentara şi cumpără frişcă şi şampanie. Cine ştie, ştie ! Nimic nu unge mai bine rotiţele amorului.

Nu ar fi nici o problemă că lumea se iubeşte. Numai că şalăul nu mai poate da sinecuri, nici nu mai poate ţine cum trebuie azimutul la organ. Şi atunci care-i şpilu?

Păi, spun iniţiaţii, regula preotesei păcatului e simplă şi nu a dat greş niciodată: de la fiecare după posibilităţi.

Ori în acest caz e vorba clar de LOVEele!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi