Istoria unui miting ratat

De curând un mare lider portocaliu a dat sfoară-n ţară pe la toate organizaţiile locale să scoată potop de lume-n stradă pentru un miting de protest împotriva celor care au votat bugetul. Baronul moldovean le flutura colegilor şi un plan cu paşii pe care să îi facă să le iasă mitingeala IMPECABIL. Cu autorizaţie de la primărie, vuvuzele şi huiduieli la loc vizibil, pe la porţile arnăuţilor lui Ponta din teritoriu, dacă se poate.

La Deva, protestul nu a mai avut loc. Gurile sparte spun că cel mai portocaliu dintre hunedoreni nu a reuşit să adune nici măcar atâţia navetişti cât să o pună de-un filcău ori măcar cât să poată ţine un banner întins bine.

Şi nici protestatari de profesie n-a putut lua cu ziua că nu-i mai decontează nimeni de la Minvest bonurile fiscale adunate de la ieşirea din magazine.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
MODERNIZAREA AMBULATORIULUI DIN MUNICIPIUL VULCAN         Adolescent de 16 ani acuzat că și-a violat sora de 10 ani         Tragedie pe DN 7, în apropiere de nodul rutier de la Ilia         Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier