Istoria unui miting ratat

De curând un mare lider portocaliu a dat sfoară-n ţară pe la toate organizaţiile locale să scoată potop de lume-n stradă pentru un miting de protest împotriva celor care au votat bugetul. Baronul moldovean le flutura colegilor şi un plan cu paşii pe care să îi facă să le iasă mitingeala IMPECABIL. Cu autorizaţie de la primărie, vuvuzele şi huiduieli la loc vizibil, pe la porţile arnăuţilor lui Ponta din teritoriu, dacă se poate.

La Deva, protestul nu a mai avut loc. Gurile sparte spun că cel mai portocaliu dintre hunedoreni nu a reuşit să adune nici măcar atâţia navetişti cât să o pună de-un filcău ori măcar cât să poată ţine un banner întins bine.

Şi nici protestatari de profesie n-a putut lua cu ziua că nu-i mai decontează nimeni de la Minvest bonurile fiscale adunate de la ieşirea din magazine.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție