Inversiuni neaşteptate

Cică în oraşul hunedorean unde sunt cel mai uşor de găsit  femeile pierdute la bordură hetero-preocupările au început să pălească.

Pe surse,  care încă o ţin pe aia dreaptă, se aude că în locul lor, subtil şi dosnic, se insinuează moda mireselor cu barbă.

Evident, deocamdată nici una din aceste gentile făpturi îndelung curtate nu a făcut nuntă.

Miresele cu barbă au deocamdată drumul înfundat şi la popă şi la ofiţerul stării civile.

Dar cum creşterea marii familii pare să fie incurabilă, atât ele, cât şi partenerii lor speră să aibă o constituţie mai simţitoare.

Anuse confunda cu legea ! Că ne ia gaya!   Sweet Kiss

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Inversiuni neaşteptate

  1. iulia

    Nu va faceti probleme. La viteza cu care constitutia noua antonopontista da curaj la ceaunul cu monosexualitate, casatoriile firesti vor fi scoase in afara legii, cu consecinte drastice si pe marginea soselei.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva