Inversiuni neaşteptate

Cică în oraşul hunedorean unde sunt cel mai uşor de găsit  femeile pierdute la bordură hetero-preocupările au început să pălească.

Pe surse,  care încă o ţin pe aia dreaptă, se aude că în locul lor, subtil şi dosnic, se insinuează moda mireselor cu barbă.

Evident, deocamdată nici una din aceste gentile făpturi îndelung curtate nu a făcut nuntă.

Miresele cu barbă au deocamdată drumul înfundat şi la popă şi la ofiţerul stării civile.

Dar cum creşterea marii familii pare să fie incurabilă, atât ele, cât şi partenerii lor speră să aibă o constituţie mai simţitoare.

Anuse confunda cu legea ! Că ne ia gaya!   Sweet Kiss

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Inversiuni neaşteptate

  1. iulia

    Nu va faceti probleme. La viteza cu care constitutia noua antonopontista da curaj la ceaunul cu monosexualitate, casatoriile firesti vor fi scoase in afara legii, cu consecinte drastice si pe marginea soselei.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Voluntarii care lucrează la Cetatea Costești au nevoie de ajutor         NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții