Inversiuni neaşteptate

Cică în oraşul hunedorean unde sunt cel mai uşor de găsit  femeile pierdute la bordură hetero-preocupările au început să pălească.

Pe surse,  care încă o ţin pe aia dreaptă, se aude că în locul lor, subtil şi dosnic, se insinuează moda mireselor cu barbă.

Evident, deocamdată nici una din aceste gentile făpturi îndelung curtate nu a făcut nuntă.

Miresele cu barbă au deocamdată drumul înfundat şi la popă şi la ofiţerul stării civile.

Dar cum creşterea marii familii pare să fie incurabilă, atât ele, cât şi partenerii lor speră să aibă o constituţie mai simţitoare.

Anuse confunda cu legea ! Că ne ia gaya!   Sweet Kiss

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Inversiuni neaşteptate

  1. iulia

    Nu va faceti probleme. La viteza cu care constitutia noua antonopontista da curaj la ceaunul cu monosexualitate, casatoriile firesti vor fi scoase in afara legii, cu consecinte drastice si pe marginea soselei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
BISERICA ROTONDĂ DE LA GEOAGIU         Transalpina Pădurenilor. Cum arată noua șosea din munții Hunedoarei, după finalizare         ALERTĂ. Peste 70 de cazuri noi de Covid 19 în județul Hunedoara         Angajat al Minei Lupeni, infectat cu noul coronavirus         Ecaterina Andronescu: „Nu sunt de acord să eliminăm educația tehnologică!”         După 16 ani și 4 mandate de primar, Gheorghe Ile se retrage din cursa electorală         Noul coronavirus lovește devastator în județul Hunedoara. Nouă localități, la limita carantinării         Ioan de Hunedoara a fost omagiat de hunedoreni         Povestea științifică a Cetății Deva         Situație dramatică în Orăștie: Tâmpenia „Nu purtați mască”, „Nu este Covid 19” dă roade. Finanțele – închise, în urma infectării unor angajate         Dosarul retrocedărilor controversate din Retezat, soluționat după un deceniu. Ce a decis instanța         Fortificația Sarmizegetusei Regia va fi restaurată integral         Începe distribuirea unor produse alimentare destinate anumitor categorii de persoane din Deva         Muncă la negru pe șantierul căii ferate Simeria – Gurasada         Din bugetul județului Hunedoara se va amenaja un compartiment destinat tratării pacienților cardiaci critici         CJ Hunedoara: Încă 3 milioane de lei pentru drumurile județene         CJ Hunedoara va finanța închiderea deponeului neconform de la Vulcan         Ioan Emanuel Clej (ALDE) candidează la funcția de primar al Devei         Mircea Moloț (ALDE) candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara         Petrecere în plină stradă, într-un cartier din Hunedoara