În horă cu duşmanul Codului Penal

Ce mişcări, ce trăiri, ce bătute din picioare !

Spun martorii că mândrii flăcăi cu focoase cosânziene au încins în week-end o horă exclusivistă în chiar miezul urbanistic al unui pub din Deva.

Să mai zică cineva că ne mor tradiţiile.

Păi cum să moară, tăticule, când în hora asta cu ţiuituri, bărbaţii erau interlopi cu dosare penale, iar femeile, ce coincidenţă, “avocatele”, cu dreptul absolvit, care le apărau interesele în instanţă.

O relaţie after bussines absolut normală, tradiţională la noi de pe vremea în care Adrian Năstase  îi făcea galerie sub balconul tribunalului infractorului Gabriel Bivolaru arestat pentru devalizări de bănci.

Atâta doar că în cazul nostru totul a fost puţin mai hetero.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!         Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!