În horă cu duşmanul Codului Penal

Ce mişcări, ce trăiri, ce bătute din picioare !

Spun martorii că mândrii flăcăi cu focoase cosânziene au încins în week-end o horă exclusivistă în chiar miezul urbanistic al unui pub din Deva.

Să mai zică cineva că ne mor tradiţiile.

Păi cum să moară, tăticule, când în hora asta cu ţiuituri, bărbaţii erau interlopi cu dosare penale, iar femeile, ce coincidenţă, “avocatele”, cu dreptul absolvit, care le apărau interesele în instanţă.

O relaţie after bussines absolut normală, tradiţională la noi de pe vremea în care Adrian Năstase  îi făcea galerie sub balconul tribunalului infractorului Gabriel Bivolaru arestat pentru devalizări de bănci.

Atâta doar că în cazul nostru totul a fost puţin mai hetero.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic         Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie