Impiedicat de mişcare

Cică la compartimentul de transporturi al unei primării de Vale semnează, greu, condica un împiedicat de mişcare. Aşa-i spun colegii ca “să se râdă” de el.

Nu le-a venit să creadă când şi-au dat seama că excelentul lor coleg de serviciu are probleme cu scrisul şi cititul. În joacă, i-au dat un test fulger: citeşte repede un text la prima vedere pentru o bere.

“Suu.. nt u, uimi..t şi eu cât este de grr eeeuu ee să ci… să cite…ştiii ce va nouuuu”.

S-a făcut linişte, dar tot i-au dat o bere.

Că până la urmă tot la el ajung când au nevoie de mici împrumuturi.

Nu merge prea bine cititul, dar omul face şi numără banii ca un profesor.

Că de aia se spune că talentul bate instrucţia.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara