Hackeri în sutană !

O episcopie de judeţ. Compartimentul IT. 

“Cum stăm cu sondajele pe NET, micuţilor”, ar fi întrebat preasfinţia sa mai slobod de gură.

“Să trăieşti, luminate! Nu ne-a făcut nimeni până acum ! Am anihilat un sondaj online care vroia să desfiinţeze Catedrala Neamului. Pe urmă, am pozitivat un poll pe tema apetitului nostru pentru imobiliare. Din trei manevre pe server, am devenit din rechini patrimoniali, pusnici, Doamne iartă-mă”, explică popa informatician.

“Băi, mai era un site prin judeţ care ne trimitea să descuiem noaptea bisericile. L-ai rezolvat?”. 

Specialistul râde superior: “Acolo au un sondaj amărât. De câte ori iau conducerea cei care votează pentru, bag o stivă de zece NU, aşa, să mă distrez”.

“Bine, părinţele. Că doar nu ne apucăm acuma să facem schimbul III”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”