Hackeri în sutană !

O episcopie de judeţ. Compartimentul IT. 

“Cum stăm cu sondajele pe NET, micuţilor”, ar fi întrebat preasfinţia sa mai slobod de gură.

“Să trăieşti, luminate! Nu ne-a făcut nimeni până acum ! Am anihilat un sondaj online care vroia să desfiinţeze Catedrala Neamului. Pe urmă, am pozitivat un poll pe tema apetitului nostru pentru imobiliare. Din trei manevre pe server, am devenit din rechini patrimoniali, pusnici, Doamne iartă-mă”, explică popa informatician.

“Băi, mai era un site prin judeţ care ne trimitea să descuiem noaptea bisericile. L-ai rezolvat?”. 

Specialistul râde superior: “Acolo au un sondaj amărât. De câte ori iau conducerea cei care votează pentru, bag o stivă de zece NU, aşa, să mă distrez”.

“Bine, părinţele. Că doar nu ne apucăm acuma să facem schimbul III”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu