Hackeri în sutană !

O episcopie de judeţ. Compartimentul IT. 

“Cum stăm cu sondajele pe NET, micuţilor”, ar fi întrebat preasfinţia sa mai slobod de gură.

“Să trăieşti, luminate! Nu ne-a făcut nimeni până acum ! Am anihilat un sondaj online care vroia să desfiinţeze Catedrala Neamului. Pe urmă, am pozitivat un poll pe tema apetitului nostru pentru imobiliare. Din trei manevre pe server, am devenit din rechini patrimoniali, pusnici, Doamne iartă-mă”, explică popa informatician.

“Băi, mai era un site prin judeţ care ne trimitea să descuiem noaptea bisericile. L-ai rezolvat?”. 

Specialistul râde superior: “Acolo au un sondaj amărât. De câte ori iau conducerea cei care votează pentru, bag o stivă de zece NU, aşa, să mă distrez”.

“Bine, părinţele. Că doar nu ne apucăm acuma să facem schimbul III”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani