Frăţia halatelor dăunează grav sănătăţii

Un cârd de absolvenţi de medicină, toţi cu pretenţii de „Dom’ Doctor”, face scut pentru a ascunde o culpă medicală ce se vede şi din avion.

După ce un ciolănar specialist în oase a băgat brişca prosteşte de trei ori într-un micuţ şi nevinovat pacient, examinatorii nu vor să vadă numai două cicatrice. În ciuda evidenţelor. Spun surse de toată isprava că în apărarea „cuţitarului” s-a mobilizat tot mecanismul birocratic şi nesănătos din judeţ ca să acopere malpraxisul.

Noroc că mai există doctori şi prin alte colţuri ale patriei care preţuiesc mai mult profesia decât cumetriile. Ei, medicii de vocaţie extra-judeţeni, pot da pe faţă culpa medicală şi cârdăşia locală care muşamalizează nepriceperea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva