Facebook, numai cu voie de la partid

PCR-ul avea o vorbă: “Partidul e în toate”.

Bineînţeles că în Facebook nu avea cum să fie.

Este însă azi în reţea, se pare, un partid social, cu sechele democrate.

Un pui al PCR, cum ar veni.

Spun unii dintre membri săi mai dedicaţi că oriunde s-ar găsi, pe prici, la plajă, în faţa lavaboului, sau la chat pe Facebook, partidul e cu ei.

O duduiţă, simplă plătitoare de cotizaţie, a uitat pe moment detaliul acesta şi a postat, acolo pe facebook, aşa ca între fete, un articol ca o directă în plexul partidului.

Brusc, spun hackerii, calculatorul a tuşit, a apărut un ecran roşu pe care era afişat un mesaj de eroare:

“error 1989: Ca membru al partidului nostru nu aveţi căderea să postaţi articole diversioniste pe NET. Vot de blam. Tou ristart ză compiuter pliz puş enter! Tenchi ! iu !”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!         Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni