„Eu sunt mic, tu fă-mă mare”

Amanta este primul accesoriu pe care şi-l trage animalul politic atunci când a pus laba pe o funcţie. Indiferent cât de mică-i dregătoria, fără amantă nu se poate intra în clanul diriguitorilor. Dacă lumea nu te crede în stare de ţâitoare, matale ca proaspăt uns pe funcţie musai trebuie să te dai cumva în petic ca să ştie tot românul că te-ai ajuns. Sau măcar să pară că eşti în stare…

Aşa face un vătaf de municipiu cărturăresc să arate a om potent, nu doar cu dare de mână…

Se aude că mândra lui e dăscăliţă de şcoală generală. Cu pretenţii şi foarte talentată, iar în materie de buget, cel puţin, i-a ieşit. Cică l-a făcut mult mai mare. Şcoala ei a primit de trei ori mai mulţi bani decât colegiul de prestigiu, cu istorie în târg.

Şi dregătorul ei e foarte mândru de creşterea asta.       

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”