Drumarii sunt temelia la meteo

Fiindcă iarna e ca vara. Nu vă bazaţi pe buletinul meteo, nici simţurilor nu le daţi prea multă crezare.

Drumarii sunt singurii care pot emite păreri avizate despre timpul probabil.

De fapt, nici nu-i vorba de probabilitate în prognozele lor, e la sigur.

Chiar dacă vi se pare că vremea e primăvăratică, în judeţul Hunedoara iarna şi-a intrat în drepturi.

E devastatoare cu troiene şi ger. Drumurile sunt scufundate în nămeţi şi de data asta drumarii nu au fost luaţi prin surprindere.

Tunul de zăpadă, un alibi bun la deszăpezirile pe sec

Tunul de zăpadă, un alibi bun la deszăpezirile pe sec

Zilele trecute, o echipă de lopătari şi câteva utilaje împrăştiau antiderapant pe DN7. Drumarii lopătau de zor la bustul gol. Pesemne munca istovitoare a învins gerul năprasnic care a primit notă de trecere, un plus cinci  (grade) din partea autorităţilor.

Factura intervenţiei în regim de urgenţă pentru condiţii de iarnă va fi plătită de hunedoreni.

Ce mai contează.

Bine că nu au fost semnalate incidente nedorite din cauza condiţiilor dificile de drum înzăpezit.       

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu         Sprijin din partea Episcopiei Devei și Hunedoarei la început de an școlar         REACŢII DUPĂ PICHETAREA PREFECTURII. Uzina Mecanică Orăştie, sub control încrucişat. Urmează DNA?         Florin Oancea, alături de elevii deveni         Viorica Dăncilă a deschis anul școlar la Sântamaria Orlea         Constructorii Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva au primit o decizie favorabilă în instanță împotriva CNAIR