Dottore, economist în Măcriş

copieturaCând era puradel, colegii îi ziceau „Măcriş” fiindcă îl furaja mă-sa cu zeamă de buruieni ciupite de la vacile din Reea.

A ajuns grof după ce a băgat mâna până la umăr în visteria statului.

Se zice că i-ar fi dat Plagiatorului cinci miliarde de lei vechi printr-un intermediar artist în Conturi să-l primească în partidul roşu.

Porecla de Măcriş nu-i mai vine decât în măsura în care învârte desaga cu verzişori. Sursele noastre povestesc cum şi-a luat personajul ţâdulă de doctor în economie.

Cică ar fi bătut prima oară la uşa unui universitar din Craiova, recunoscut ca fiind un şpăgar de nădejde.

Olteanul a căzut la învoială, dar a vrut să afle câtă negustorie ştie doctorandul din ţara zimbrilor.

S-a crucit când şi-a dat seama că-i tămâie şi, cu toată lăcomia lui, universitarul l-a obligat să-şi ia geamantanul cu parale şi să se care din birul lui.

Până la urmă s-a găsit un coordonator de lucrări care să-i ia banii. N-aţi crede pe unde. La Cluj.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa