Dottore, economist în Măcriş

copieturaCând era puradel, colegii îi ziceau „Măcriş” fiindcă îl furaja mă-sa cu zeamă de buruieni ciupite de la vacile din Reea.

A ajuns grof după ce a băgat mâna până la umăr în visteria statului.

Se zice că i-ar fi dat Plagiatorului cinci miliarde de lei vechi printr-un intermediar artist în Conturi să-l primească în partidul roşu.

Porecla de Măcriş nu-i mai vine decât în măsura în care învârte desaga cu verzişori. Sursele noastre povestesc cum şi-a luat personajul ţâdulă de doctor în economie.

Cică ar fi bătut prima oară la uşa unui universitar din Craiova, recunoscut ca fiind un şpăgar de nădejde.

Olteanul a căzut la învoială, dar a vrut să afle câtă negustorie ştie doctorandul din ţara zimbrilor.

S-a crucit când şi-a dat seama că-i tămâie şi, cu toată lăcomia lui, universitarul l-a obligat să-şi ia geamantanul cu parale şi să se care din birul lui.

Până la urmă s-a găsit un coordonator de lucrări care să-i ia banii. N-aţi crede pe unde. La Cluj.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei         De ce să aplici pentru un program de calificare în Industria Automotive?         Accident rutier cu motocicleta: doi oameni au fost răniți         „Să trimitem copiii la școală!”- campanie liberală aflată la a șaptea ediție         Tentativă de omor la Orăștie         Ce măsuri sunt luate după tragedia din Sarmizegetusa Regia         Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva deschis circulației         Drumul spre Poiana Pelegii se deschide parțial         ANI: Răzvan Mareș, în conflict de interese         Veste uriașă pentru șoferi: Se deschide Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva         PREZIDENŢIALE 2019. Liberalii hunedoreni strâng semnături pentru Klaus Iohannis – Preşedinte