Dottore, economist în Măcriş

copieturaCând era puradel, colegii îi ziceau „Măcriş” fiindcă îl furaja mă-sa cu zeamă de buruieni ciupite de la vacile din Reea.

A ajuns grof după ce a băgat mâna până la umăr în visteria statului.

Se zice că i-ar fi dat Plagiatorului cinci miliarde de lei vechi printr-un intermediar artist în Conturi să-l primească în partidul roşu.

Porecla de Măcriş nu-i mai vine decât în măsura în care învârte desaga cu verzişori. Sursele noastre povestesc cum şi-a luat personajul ţâdulă de doctor în economie.

Cică ar fi bătut prima oară la uşa unui universitar din Craiova, recunoscut ca fiind un şpăgar de nădejde.

Olteanul a căzut la învoială, dar a vrut să afle câtă negustorie ştie doctorandul din ţara zimbrilor.

S-a crucit când şi-a dat seama că-i tămâie şi, cu toată lăcomia lui, universitarul l-a obligat să-şi ia geamantanul cu parale şi să se care din birul lui.

Până la urmă s-a găsit un coordonator de lucrări care să-i ia banii. N-aţi crede pe unde. La Cluj.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece − unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedorean acuzat că a jefuit un cabinet medical din spital         Carmen Hărău : „Este greu dar foarte onorant să lupți acum pe frontul anti-PSD!”         11 ani de la tragedia din Mina Petrila         Accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Deva         Tânăr acuzat de înșelăciune         Hoți prinși în urma unei razii         Clădirea Primăriei Hunedoara intră în renovare         CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși         Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia