Dorel, şantieristul cu cocardă de primar

chad-clipart-construction_worker_06Accidentul electoral din scaunul de primar al municipiului cu tradiţie cărturărească se află într-o linişte suspectă de hăt multişor.

N-o fi făcând omu’ nimic, zic optimiştii, şi asta e de bine fiindcă pesediştii când încep să lucreze tre’ să stai cu ochii pe portmoneu ca pe butelie. Ocupat cu măritişul, n-o mai fi avut sărmanul vreme să se facă de mândră minune şi-n public, îşi dau cu părerea femeile din viaţa lui.
Şi-n atmosfera de molcom sictir, iese la interval el, finul întârziat al lui Ponta şi rupe gura târgului, mânând din urmă o turmă de zebre pe asfaltul electoral.
O samă de trecători se bucură, neştiind că în timp ce ei belesc ochii admirativ spre strada asfaltată, primarul îi face la buzunare. Pentru că tot covorul e turnat să netezească calea lui Victor Viorel.
La primăvară asfaltul electoral va fi scurmat în şanţuri. Şi primarul ştie asta, cum ştiu mulţi orăşeni care-l înjură în de-alea cu Dorel: Las-o, bă, la punctul mort!

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru + doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă