De la energie la noaptea minţii

Trăia odată prin părţile judeţului Hunedoara un mare tehnocrat cu ambiţii politice pe măsură. Era trandafiriu cu limba de lemn ruptă din trunchiul preşedintelui Ion Iliescu. Zicem că „trăia” fiindcă în zilele noastre el doar vieţuieşte, fără biografie, ca râma.

Te doare Mintia ce putea scoate specialistul din puţul gândirii când era în urcuş pe scara socială.

Şi când nimeni nu-i mai ajungea la nas, omul nostru a şterpelit o invenţie pe care a vândut-o apoi firmei de stat ce i-a fost în stăpânire ani la rând. După ce a scăpătat s-a dat pe faţă şi golănia cu invenţia.

Acum e nevoit să restituie banii încasaţi necuvenit.

Şi culmea prostiei, invenţia furată nici nu era invenţie în toată puterea cuvântului spre amuzamentul energeticienilor cărora le-a dat, savant, lecţii de bune practici. Cum zicea odată criticul literar Lucian Raicu: „Domnilor, nu vi se pare că folosim prea puţin cuvântul prostie?”    

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “De la energie la noaptea minţii

  1. gica contra

    Curajosi ziaristi!
    Cand era mare si tare toti il pupati in fund pe respectivul personaj.
    Ce sa faci? Dupa razboi multi viteji s-arata!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru