De ce nu se întâlneşte hoţu’ cu prostu’?

Această bârfă sare pragul unor simple zvonuri spre sala în care adevărurile se dau în scris şi se îndosariază. Este vorba despre faptele de corupţie comise de băieţii cu caschetă, epoleţi şi pulan dintr-un oraş de pe Valea Jiului.

Comandantul este şi şeful reţelei de geambaşi care vântură tutun de contrabandă. Procurorii DNA ştiu asta şi ţin dosarul la fereală, în fişete unde numai praful mângâie diafan paginile scrise în zadar. Reţeaua e blindată cu pile din toate părţile şi pare că nimic nu tulbură liniştea contrabandiştilor. Pentru că oricine ar încerca să facă asta e izolat şi ejectat din sistem. Un sistem în care nu se întâlneşte hoţu’ cu prostu’… pentru că sunt (este) unu-şi-acelaşi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute