De ce nu se întâlneşte hoţu’ cu prostu’?

Această bârfă sare pragul unor simple zvonuri spre sala în care adevărurile se dau în scris şi se îndosariază. Este vorba despre faptele de corupţie comise de băieţii cu caschetă, epoleţi şi pulan dintr-un oraş de pe Valea Jiului.

Comandantul este şi şeful reţelei de geambaşi care vântură tutun de contrabandă. Procurorii DNA ştiu asta şi ţin dosarul la fereală, în fişete unde numai praful mângâie diafan paginile scrise în zadar. Reţeaua e blindată cu pile din toate părţile şi pare că nimic nu tulbură liniştea contrabandiştilor. Pentru că oricine ar încerca să facă asta e izolat şi ejectat din sistem. Un sistem în care nu se întâlneşte hoţu’ cu prostu’… pentru că sunt (este) unu-şi-acelaşi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători