Curvinii şi clubul lor de fiţe

Există o gaşcă de încremeniţi în proiect pe lângă un club de fotbal care s-a specializat în păpatul banilor şi la pus de tălpi numai ca să nu le strice nimeni gheşeftul. O să le zicem „Curvini” plecând de la metodele perverse cu care bagă beţe-n roate şi parale pe sub mână în buzunar. Mult Si-moc-a!
Mai zilele trecute boşii de la judeţ au trimis un zapis cum că ar fi nişte bani de dat la club. Şi (pentru bună chiverniseală a banilor) mai marii judeţului au cerut un post în adunarea generală ca să aibă control cum că nimeni nu sparge banul public de-a-n boulea.
Curvinii au strâmbat din nas şi au răspuns că ar fi bine să revină mai spre toamnă cu pretenţiile, că ei au program la scăldătoare. Banii îi pot trimite că este cine să le facă felul, dar controlul să mai aştepte.
Până nu se sparge gaşca curvinilor, nici banii nici fotbal nu o să fie la clubul ăsta care e tot mai mult un club de fiţe nu de fotbal.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Scene cumplite în Călan: un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost tâlhărit         Cadavrul tânărului dispărut de trei săptămâni în Lacul Cinciș a fost scos la suprafață         Tupeul unui șofer îl va costa scump: a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic         Bărbat condamnat în dosarul morții unui copil de șase ani, din Hunedoara         Polițistă atacată de o tânără într-un bloc din Hunedoara. Agresoarea, mamă a trei copii și însărcinantă, făcea chef în toiul nopții         Adolescentă răpită din Cartierul Muzicanților – Geoagiu         Carte veche din 1863, restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Controale ITM Hunedoara în perioada 27 iulie – 2 august 2020         Proiectul tehnic al construcției unui traseu pentru bicicliști în Deva, scos la licitație publică         Un turist și-a dat ultima suflare pe munte, în Masivul Parâng         Mircea Moloț: „Am îndrăgit mereu Țara Hațegului”         Profesori condamnați pentru purtare abuzivă față de elevi         Șase turiști rătăciți în Masivul Retezat         Accident la intrare în Hațeg. Manevra inconștientă a unui tânăr         INTERVIU. Cristian Coroiescu, candidat ALDE la Primăria Călan: În acest moment legat de Călan ne lovim de expresia “nu avem”         Cioban rănit de un urs, în Retezatul Mic         Motociclist fără permis mort într-un accident. Avea doar 21 de ani         Tânăr prins băut la volan pe un bulevard din Deva         Angajat al CJ Hunedoara, diagnosticat cu Covid 19. Ce măsuri au fost luate în instituție