Curvinii şi clubul lor de fiţe

Există o gaşcă de încremeniţi în proiect pe lângă un club de fotbal care s-a specializat în păpatul banilor şi la pus de tălpi numai ca să nu le strice nimeni gheşeftul. O să le zicem „Curvini” plecând de la metodele perverse cu care bagă beţe-n roate şi parale pe sub mână în buzunar. Mult Si-moc-a!
Mai zilele trecute boşii de la judeţ au trimis un zapis cum că ar fi nişte bani de dat la club. Şi (pentru bună chiverniseală a banilor) mai marii judeţului au cerut un post în adunarea generală ca să aibă control cum că nimeni nu sparge banul public de-a-n boulea.
Curvinii au strâmbat din nas şi au răspuns că ar fi bine să revină mai spre toamnă cu pretenţiile, că ei au program la scăldătoare. Banii îi pot trimite că este cine să le facă felul, dar controlul să mai aştepte.
Până nu se sparge gaşca curvinilor, nici banii nici fotbal nu o să fie la clubul ăsta care e tot mai mult un club de fiţe nu de fotbal.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara