Curvinii şi clubul lor de fiţe

Există o gaşcă de încremeniţi în proiect pe lângă un club de fotbal care s-a specializat în păpatul banilor şi la pus de tălpi numai ca să nu le strice nimeni gheşeftul. O să le zicem „Curvini” plecând de la metodele perverse cu care bagă beţe-n roate şi parale pe sub mână în buzunar. Mult Si-moc-a!
Mai zilele trecute boşii de la judeţ au trimis un zapis cum că ar fi nişte bani de dat la club. Şi (pentru bună chiverniseală a banilor) mai marii judeţului au cerut un post în adunarea generală ca să aibă control cum că nimeni nu sparge banul public de-a-n boulea.
Curvinii au strâmbat din nas şi au răspuns că ar fi bine să revină mai spre toamnă cu pretenţiile, că ei au program la scăldătoare. Banii îi pot trimite că este cine să le facă felul, dar controlul să mai aştepte.
Până nu se sparge gaşca curvinilor, nici banii nici fotbal nu o să fie la clubul ăsta care e tot mai mult un club de fiţe nu de fotbal.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece + trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei