Curvinii şi clubul lor de fiţe

Există o gaşcă de încremeniţi în proiect pe lângă un club de fotbal care s-a specializat în păpatul banilor şi la pus de tălpi numai ca să nu le strice nimeni gheşeftul. O să le zicem „Curvini” plecând de la metodele perverse cu care bagă beţe-n roate şi parale pe sub mână în buzunar. Mult Si-moc-a!
Mai zilele trecute boşii de la judeţ au trimis un zapis cum că ar fi nişte bani de dat la club. Şi (pentru bună chiverniseală a banilor) mai marii judeţului au cerut un post în adunarea generală ca să aibă control cum că nimeni nu sparge banul public de-a-n boulea.
Curvinii au strâmbat din nas şi au răspuns că ar fi bine să revină mai spre toamnă cu pretenţiile, că ei au program la scăldătoare. Banii îi pot trimite că este cine să le facă felul, dar controlul să mai aştepte.
Până nu se sparge gaşca curvinilor, nici banii nici fotbal nu o să fie la clubul ăsta care e tot mai mult un club de fiţe nu de fotbal.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         (P) Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         (P) Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată         Povestea comorii fabuloase a regelui Decebal         Toate drumurile duc la Salonul Hunedorean al Cărţii         UNA DE “MAGNA CUM LAUDE” LA CJH: Galeriile de Artă „FORMA” devin o bijuterie arhitecturală         Prinși la furat de băutură și țigări         Drumul Național 7A va intra în reparații capitale. Primele lucrări de reabilitare au început         Incendiu puternic în Geoagiu. Un om a murit