Cu maimuţa la revoluţie

Povestea maimuţoiului care a evoluat până la stadiul de deputat în Parlamentul Românei şi-a găsit continuare în folclorul contemporan. Autorul anonim povesteşte cum a reuşit omul din naţia ruşinilor să facă lovele cu nemiluita din traficul dosarelor de revoluţionari.

Contrafăcute în laboratoarele fir-ţacului, dosarele au ajuns la orice parvenit care a fost dispus să plătească câteva milioane bune de lei pentru ca să scape pe veci de dări către stat şi să obţină tot felul de facilităţi ca fost revoluţionar.

Unii din neamul rudenilor au mers atât de departe cu nesimţirea până s-au ales liderii ai celor care au luptat împotriva regimului comunist cu toate că la revoluţie erau pitiţi între poalele muierilor să nu fie linşaţi.

Afacerea asta cu diplome fără acoperire va fi şi ea povestită pe îndelete cândva. Ţineţi aproape!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Jupânii criminali ai șoselelor. Ce a putut face un șofer de bolid pe DN 7         Accident grav la o exploatare forestieră         Un vârstnic și soția sa au fost găsiți morți         Gestul nobil al unui localnic din Bobâlna         Revelion în aer liber la Deva și Hunedoara         S-A FĂCUT ECOLOGIST. Conducerea centrală PER confirmă: Mareş este preşedinte la Hunedoara         Birou europarlamentar USR la Deva         UNDE SE RĂRESC PĂDURILE. Lista noilor exploatări forestiere din 2020, în județul Hunedoara         Arheolog reclamat în instanță după o poză în faţa Consiliului Judeţean: „Aveți grijă unde vă fotografiați”         Noul program Erasmus, cât mai echitabil și inclusiv         Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia