Cu maimuţa la revoluţie

Povestea maimuţoiului care a evoluat până la stadiul de deputat în Parlamentul Românei şi-a găsit continuare în folclorul contemporan. Autorul anonim povesteşte cum a reuşit omul din naţia ruşinilor să facă lovele cu nemiluita din traficul dosarelor de revoluţionari.

Contrafăcute în laboratoarele fir-ţacului, dosarele au ajuns la orice parvenit care a fost dispus să plătească câteva milioane bune de lei pentru ca să scape pe veci de dări către stat şi să obţină tot felul de facilităţi ca fost revoluţionar.

Unii din neamul rudenilor au mers atât de departe cu nesimţirea până s-au ales liderii ai celor care au luptat împotriva regimului comunist cu toate că la revoluţie erau pitiţi între poalele muierilor să nu fie linşaţi.

Afacerea asta cu diplome fără acoperire va fi şi ea povestită pe îndelete cândva. Ţineţi aproape!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute