Criptări feminine

Cică în partidul celor trei roze, două roze îşi dispută titlul de şef peste femeile cu carneţel la organizaţie.

O trufanda de funcţie apărută doar  pentru că, de ochii lumii,  şeful peste femei nu poate fi un bărbat.

Masculul alfa al organizaţiei se află însă în mare cumpănă privitor la această alegere de stareţă.

Spun sifonarii că stenogramele convorbirilor telefonice din ultimele zile ale acestuia conţin expresii cel puţin ciudate bănuite a fi legate de temă.

Şi, într-adevăr, ce ai putea înţelege din vorbe risipite (şi încă transcrise fonetic) cum ar fi „de antitero avem nevoie” sau „…aaa, nu, nu, ţ-o las ţie”?!

Comentarii FB

comentarii
3 Răspunsuri la “Criptări feminine

  1. iulia

    @fonfonel: dumneata ce scuză ai? Adică, dacă ești tânără și plină de pofte accepți să fii târâtă în bălegar, râzând? Doar „domnișoarele bătrâne” mai au prețenția incredibilă de a fi respectate și nu siluite după ce sunt date cu capul de chiuvetă?

    Răspuns
  2. iulia

    Acesta e un exemplu de cum poți fi dus cu mintea când scrii. „De ochii lumii” este la mintea analfabetului că o organizație care are numai femei nu poate avea președinte un bărbat, în ciuda reducției neuronale jurnalistice. Iar să îți bați joc de numele unor doamne, este nedemn chiar și pentru un neanderthalian alfa, beta sau cum vreți, chiar și pentru o publicație care permite orice de la cei care scriu în ea. Să vă fie rușine!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         (P) Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         (P) Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată         Povestea comorii fabuloase a regelui Decebal         Toate drumurile duc la Salonul Hunedorean al Cărţii         UNA DE “MAGNA CUM LAUDE” LA CJH: Galeriile de Artă „FORMA” devin o bijuterie arhitecturală         Prinși la furat de băutură și țigări         Drumul Național 7A va intra în reparații capitale. Primele lucrări de reabilitare au început         Incendiu puternic în Geoagiu. Un om a murit