Criptări feminine

Cică în partidul celor trei roze, două roze îşi dispută titlul de şef peste femeile cu carneţel la organizaţie.

O trufanda de funcţie apărută doar  pentru că, de ochii lumii,  şeful peste femei nu poate fi un bărbat.

Masculul alfa al organizaţiei se află însă în mare cumpănă privitor la această alegere de stareţă.

Spun sifonarii că stenogramele convorbirilor telefonice din ultimele zile ale acestuia conţin expresii cel puţin ciudate bănuite a fi legate de temă.

Şi, într-adevăr, ce ai putea înţelege din vorbe risipite (şi încă transcrise fonetic) cum ar fi „de antitero avem nevoie” sau „…aaa, nu, nu, ţ-o las ţie”?!

Comentarii FB

comentarii
3 Răspunsuri la “Criptări feminine

  1. iulia

    @fonfonel: dumneata ce scuză ai? Adică, dacă ești tânără și plină de pofte accepți să fii târâtă în bălegar, râzând? Doar „domnișoarele bătrâne” mai au prețenția incredibilă de a fi respectate și nu siluite după ce sunt date cu capul de chiuvetă?

    Răspuns
  2. iulia

    Acesta e un exemplu de cum poți fi dus cu mintea când scrii. „De ochii lumii” este la mintea analfabetului că o organizație care are numai femei nu poate avea președinte un bărbat, în ciuda reducției neuronale jurnalistice. Iar să îți bați joc de numele unor doamne, este nedemn chiar și pentru un neanderthalian alfa, beta sau cum vreți, chiar și pentru o publicație care permite orice de la cei care scriu în ea. Să vă fie rușine!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei