Criptări feminine

Cică în partidul celor trei roze, două roze îşi dispută titlul de şef peste femeile cu carneţel la organizaţie.

O trufanda de funcţie apărută doar  pentru că, de ochii lumii,  şeful peste femei nu poate fi un bărbat.

Masculul alfa al organizaţiei se află însă în mare cumpănă privitor la această alegere de stareţă.

Spun sifonarii că stenogramele convorbirilor telefonice din ultimele zile ale acestuia conţin expresii cel puţin ciudate bănuite a fi legate de temă.

Şi, într-adevăr, ce ai putea înţelege din vorbe risipite (şi încă transcrise fonetic) cum ar fi „de antitero avem nevoie” sau „…aaa, nu, nu, ţ-o las ţie”?!

Comentarii FB

comentarii
3 Răspunsuri la “Criptări feminine

  1. iulia

    @fonfonel: dumneata ce scuză ai? Adică, dacă ești tânără și plină de pofte accepți să fii târâtă în bălegar, râzând? Doar „domnișoarele bătrâne” mai au prețenția incredibilă de a fi respectate și nu siluite după ce sunt date cu capul de chiuvetă?

    Răspuns
  2. iulia

    Acesta e un exemplu de cum poți fi dus cu mintea când scrii. „De ochii lumii” este la mintea analfabetului că o organizație care are numai femei nu poate avea președinte un bărbat, în ciuda reducției neuronale jurnalistice. Iar să îți bați joc de numele unor doamne, este nedemn chiar și pentru un neanderthalian alfa, beta sau cum vreți, chiar și pentru o publicație care permite orice de la cei care scriu în ea. Să vă fie rușine!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere