Chelnerii primarului şi „Vaţa ca o pradă”

Primarul care are în bătătură ruinele unui complex de agrement a luat-o pe arătură. (Aşa spun vecinii de pahar – ca să-l parafrazăm pe condeierul poliţiei.)

Niciodată nu a fost el, primarul, cu toţi boii la căruţă, dar acum parcă a căpiat de-a binelea. Zilnic merge mangă la primărie şi urlă la toată lumea cât îl ţin bojocii.

Fiecare trebuie să-i umble în voie ca nişte chelneri. Şi nu de puţine ori sunt cu spaima-n gât fiindcă şeful îi pune la tot felul de munci pentru care ar putea să ajungă DNA pe şapte cărări. Acum ar vrea cu toţii să scape de el, însă e puţin probabil să reuşească înainte de alegeri. Se aude că şi colegii de partid s-ar lepăda de primar.

Şi dacă va fi să fie mazilit, paharnicul are loc asigurat în partidul Tribunului. Ar fi al treilea fost şef de comună care îşi găseşte acolo alinarea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi         „Ziua Curăţeniei”. Angajaţii DRÄXLMAIER au strâns trei tone de gunoaie de pe malurile Cernei         Accident pe bulevard în Hunedoara         Alegeri prezidențiale 2019. Cum s-a votat în județul Hunedoara. Iohannis pe primul loc         Alegeri prezidențiale 2019. Câți hunedoreni au votat duminică         Incendiu la un depozit de cărbune al preparaţiei Coroieşti din Vulcan         Ai o bucatarie mica? Tips & Tricks pentru a o organiza intr-un mod eficient!         Rușine! În ultima zi de guvernare, PSD a angajat ca director general la Societatea de Închidere a Minelor pe președintele PSD Petrila!