Chelnerii primarului şi „Vaţa ca o pradă”

Primarul care are în bătătură ruinele unui complex de agrement a luat-o pe arătură. (Aşa spun vecinii de pahar – ca să-l parafrazăm pe condeierul poliţiei.)

Niciodată nu a fost el, primarul, cu toţi boii la căruţă, dar acum parcă a căpiat de-a binelea. Zilnic merge mangă la primărie şi urlă la toată lumea cât îl ţin bojocii.

Fiecare trebuie să-i umble în voie ca nişte chelneri. Şi nu de puţine ori sunt cu spaima-n gât fiindcă şeful îi pune la tot felul de munci pentru care ar putea să ajungă DNA pe şapte cărări. Acum ar vrea cu toţii să scape de el, însă e puţin probabil să reuşească înainte de alegeri. Se aude că şi colegii de partid s-ar lepăda de primar.

Şi dacă va fi să fie mazilit, paharnicul are loc asigurat în partidul Tribunului. Ar fi al treilea fost şef de comună care îşi găseşte acolo alinarea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva