Chelnerii primarului şi „Vaţa ca o pradă”

Primarul care are în bătătură ruinele unui complex de agrement a luat-o pe arătură. (Aşa spun vecinii de pahar – ca să-l parafrazăm pe condeierul poliţiei.)

Niciodată nu a fost el, primarul, cu toţi boii la căruţă, dar acum parcă a căpiat de-a binelea. Zilnic merge mangă la primărie şi urlă la toată lumea cât îl ţin bojocii.

Fiecare trebuie să-i umble în voie ca nişte chelneri. Şi nu de puţine ori sunt cu spaima-n gât fiindcă şeful îi pune la tot felul de munci pentru care ar putea să ajungă DNA pe şapte cărări. Acum ar vrea cu toţii să scape de el, însă e puţin probabil să reuşească înainte de alegeri. Se aude că şi colegii de partid s-ar lepăda de primar.

Şi dacă va fi să fie mazilit, paharnicul are loc asigurat în partidul Tribunului. Ar fi al treilea fost şef de comună care îşi găseşte acolo alinarea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500         Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune         MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv