Chelnerii primarului şi „Vaţa ca o pradă”

Primarul care are în bătătură ruinele unui complex de agrement a luat-o pe arătură. (Aşa spun vecinii de pahar – ca să-l parafrazăm pe condeierul poliţiei.)

Niciodată nu a fost el, primarul, cu toţi boii la căruţă, dar acum parcă a căpiat de-a binelea. Zilnic merge mangă la primărie şi urlă la toată lumea cât îl ţin bojocii.

Fiecare trebuie să-i umble în voie ca nişte chelneri. Şi nu de puţine ori sunt cu spaima-n gât fiindcă şeful îi pune la tot felul de munci pentru care ar putea să ajungă DNA pe şapte cărări. Acum ar vrea cu toţii să scape de el, însă e puţin probabil să reuşească înainte de alegeri. Se aude că şi colegii de partid s-ar lepăda de primar.

Şi dacă va fi să fie mazilit, paharnicul are loc asigurat în partidul Tribunului. Ar fi al treilea fost şef de comună care îşi găseşte acolo alinarea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei         De ce să aplici pentru un program de calificare în Industria Automotive?         Accident rutier cu motocicleta: doi oameni au fost răniți         „Să trimitem copiii la școală!”- campanie liberală aflată la a șaptea ediție         Tentativă de omor la Orăștie         Ce măsuri sunt luate după tragedia din Sarmizegetusa Regia         Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva deschis circulației         Drumul spre Poiana Pelegii se deschide parțial         ANI: Răzvan Mareș, în conflict de interese         Veste uriașă pentru șoferi: Se deschide Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva         PREZIDENŢIALE 2019. Liberalii hunedoreni strâng semnături pentru Klaus Iohannis – Preşedinte         Fizioterapie și kinetoterapie sau relaxare și întreținere. Toate într-un singur loc: la cabinetul C.A.R.P. Solidaritatea Simeria         Este Deva o destinație turistică?         43 de kilometri ai Autostrăzii Lugoj – Deva deschiși până la sfârșitul lunii august         CNAIR: Lotul 4 Lugoj – Deva a fost recepționat dar nu poate fi deschis circulației         Festivalul Plăcintelor pădureneşti la Poiana Răchițelii