Cercul vicios al NUP-urilor

Un primar de prin Valea Jiului era cercetat penal pentru oarece fapte de corupţie. Dosarul său a încăput pe mâna unui procuror care, ce să vezi, are o nevastă avocat. Cu totul întâmplător, soluţia de Neîncepere a Urmării Penale (NUP) dată de soţul procuror a coincis cu semnarea unui contract de asistenţă juridică între soţie şi primăria cercetatului penal.

Partea nasoală e că primarul nu avea dezlegare de la consiliul local să dea bani soţiei binefăcătorului său. {#moods_dlg.Decline}

A cerut retroactiv votul aleşilor locali, însă – şi asta face toţi banii – s-au opus taman colegii săi de partid pe motiv că primarul nu le-a spus despre ce sumă este vorba.

Şi uite-aşa, primarul este iarăşi penal şi iar are nevoie de NUP-ul procurorului-soţ care s-ar putea să îl dea contra unui contract nou şi ilegal cu soţia sa.

No, cine să-i mai debranşeze pe ăştia de la banul public? Doubt it!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj