Cârpescu suge unde a înţărcat mutu’ iapa

arrows-in-tongueManipularea Populară a paraşutat în Hunedoara o coadă de topor care îşi are terminaţia de bază în structurile DNA Alba. E o metodă băsistă care a mai fost exersată şi în campania electorală de acum doi ani, atunci când un candidat a fost interceptat de procurori în scopuri electorale.

Până acum, miticul paraşutat de pe Dâmboviţa hăt în Ţinutul Pădurenilor nu reuşit decât să pună în circulaţie nişte copii după banii cu care a capturat Băsescu moşia de la Nana.

Făcăturile cu care ar vrea să manipuleze populist acest Cârpescu sug la ugerul sor-si. O activistă denea care a rămas stearpă profesional înainte de vreme şi se mulge politic cu stocaj la sursă.

 

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Cârpescu suge unde a înţărcat mutu’ iapa

  1. Negru

    Asta spuneam si eu, ca in noile partide e plin de indezirabili, fosti… fosti… fosti… care se dau spalatzei…. dar sunt mai mult latzei… 🙂

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara