Capra cu trei iezi şi-un bou

Nu există bani care să te scoată din prostie şi asta e rău pentru nefericiţii care întorc banii cu lopata degeaba.

Mai zilele trecute un nabab şi-a sărbătorit ziua de naştere la un restaurant cu nume de fluviu din Deva. O paranghelie să vuiască cartierul, cu Vasile Conea arvunit să-i cânte la urechea sărbătoritului pentru cam o sută de milioane de lei vechi.

Iezi fără număr au fost pârliţi la cuptor şi petrecerea a ţinut până la crăpatul zorilor. Nababul era în culmea gloriei. Îmbogăţit peste noapte din afaceri cu statul, afaceristul e genul acela de om care vorbeşte la telefon cât îl ţine gura atunci cânt sunt în jur persoane importante pe care să le impresioneze cu autoritatea lui.

În toiul unei astfel de demonstraţii, taman atunci când se dădea cocoş, a început să-i sune telefonul la ureche.

Toată lumea şi-a dat seama că până mai-nainte vorbise de unul singur, fără să fie nimeni la capătul celălalt al conversaţiei.

Pentru câteva clipe, în local mirosul fripturii de ied a fost acoperit de putoarea boului. {#moods_dlg.Secret21}

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Capra cu trei iezi şi-un bou

  1. mary

    ete na… bravo lui care e problema ta bai asta care ai scris reportajul cand iti aduni si u salariul pe 2 ani poate al 3 an ti o sarbatoresti si u cu lautari nu mai fi suparat ca altul o chemat pe conea si a permis baiatu invidiosule

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei