Capra cu trei iezi şi-un bou

Nu există bani care să te scoată din prostie şi asta e rău pentru nefericiţii care întorc banii cu lopata degeaba.

Mai zilele trecute un nabab şi-a sărbătorit ziua de naştere la un restaurant cu nume de fluviu din Deva. O paranghelie să vuiască cartierul, cu Vasile Conea arvunit să-i cânte la urechea sărbătoritului pentru cam o sută de milioane de lei vechi.

Iezi fără număr au fost pârliţi la cuptor şi petrecerea a ţinut până la crăpatul zorilor. Nababul era în culmea gloriei. Îmbogăţit peste noapte din afaceri cu statul, afaceristul e genul acela de om care vorbeşte la telefon cât îl ţine gura atunci cânt sunt în jur persoane importante pe care să le impresioneze cu autoritatea lui.

În toiul unei astfel de demonstraţii, taman atunci când se dădea cocoş, a început să-i sune telefonul la ureche.

Toată lumea şi-a dat seama că până mai-nainte vorbise de unul singur, fără să fie nimeni la capătul celălalt al conversaţiei.

Pentru câteva clipe, în local mirosul fripturii de ied a fost acoperit de putoarea boului. {#moods_dlg.Secret21}

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Capra cu trei iezi şi-un bou

  1. mary

    ete na… bravo lui care e problema ta bai asta care ai scris reportajul cand iti aduni si u salariul pe 2 ani poate al 3 an ti o sarbatoresti si u cu lautari nu mai fi suparat ca altul o chemat pe conea si a permis baiatu invidiosule

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital