Capra cu trei iezi şi-un bou

Nu există bani care să te scoată din prostie şi asta e rău pentru nefericiţii care întorc banii cu lopata degeaba.

Mai zilele trecute un nabab şi-a sărbătorit ziua de naştere la un restaurant cu nume de fluviu din Deva. O paranghelie să vuiască cartierul, cu Vasile Conea arvunit să-i cânte la urechea sărbătoritului pentru cam o sută de milioane de lei vechi.

Iezi fără număr au fost pârliţi la cuptor şi petrecerea a ţinut până la crăpatul zorilor. Nababul era în culmea gloriei. Îmbogăţit peste noapte din afaceri cu statul, afaceristul e genul acela de om care vorbeşte la telefon cât îl ţine gura atunci cânt sunt în jur persoane importante pe care să le impresioneze cu autoritatea lui.

În toiul unei astfel de demonstraţii, taman atunci când se dădea cocoş, a început să-i sune telefonul la ureche.

Toată lumea şi-a dat seama că până mai-nainte vorbise de unul singur, fără să fie nimeni la capătul celălalt al conversaţiei.

Pentru câteva clipe, în local mirosul fripturii de ied a fost acoperit de putoarea boului. {#moods_dlg.Secret21}

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Capra cu trei iezi şi-un bou

  1. mary

    ete na… bravo lui care e problema ta bai asta care ai scris reportajul cand iti aduni si u salariul pe 2 ani poate al 3 an ti o sarbatoresti si u cu lautari nu mai fi suparat ca altul o chemat pe conea si a permis baiatu invidiosule

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”