Când comunistul uită de proletar

barfaÎn iureșul electoral de roșu, trasat printre halbe și mici, spre Cotroceni, barosanii de campanie cu lauri și nestori pe eghileți se pare că au uitat de oamenii muncii.

Mai exact, oamenii muncii fac ceea ce făceau bunicii lor în comunism – muncesc pe rupte -, iar campionii de roșu beau de sting și mâncă de fac spume din șorici, lăsându-i pe holoangări flămânzi și fără bani de-o bere.

Drept pentru care, în contextul unor chiorăieli de mama focului și a unei lipse din portofel nepotrivită cu campania cotrocenică, tinerii mânuitori de bidinele, bidinuțe, găletușe și gânduri sângerii s-au gândit să le dea o lecție ghiftuiților și le fac campania praf și pulberele. Iar ce fu până acum, fu doar intrarea-n țintirim.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Când comunistul uită de proletar

  1. misu

    Lipitorii de afișe ai neocomuniștilor sunt conduși de un personaj sinistru din Petroșani, demn urmaș al pedofilului Nicula și analfabetului Nistor. Adică un prozelit perfect al unui mitoman plagiator

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic         Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani