Când comunistul uită de proletar

barfaÎn iureșul electoral de roșu, trasat printre halbe și mici, spre Cotroceni, barosanii de campanie cu lauri și nestori pe eghileți se pare că au uitat de oamenii muncii.

Mai exact, oamenii muncii fac ceea ce făceau bunicii lor în comunism – muncesc pe rupte -, iar campionii de roșu beau de sting și mâncă de fac spume din șorici, lăsându-i pe holoangări flămânzi și fără bani de-o bere.

Drept pentru care, în contextul unor chiorăieli de mama focului și a unei lipse din portofel nepotrivită cu campania cotrocenică, tinerii mânuitori de bidinele, bidinuțe, găletușe și gânduri sângerii s-au gândit să le dea o lecție ghiftuiților și le fac campania praf și pulberele. Iar ce fu până acum, fu doar intrarea-n țintirim.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Când comunistul uită de proletar

  1. misu

    Lipitorii de afișe ai neocomuniștilor sunt conduși de un personaj sinistru din Petroșani, demn urmaș al pedofilului Nicula și analfabetului Nistor. Adică un prozelit perfect al unui mitoman plagiator

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști