Când comunistul uită de proletar

barfaÎn iureșul electoral de roșu, trasat printre halbe și mici, spre Cotroceni, barosanii de campanie cu lauri și nestori pe eghileți se pare că au uitat de oamenii muncii.

Mai exact, oamenii muncii fac ceea ce făceau bunicii lor în comunism – muncesc pe rupte -, iar campionii de roșu beau de sting și mâncă de fac spume din șorici, lăsându-i pe holoangări flămânzi și fără bani de-o bere.

Drept pentru care, în contextul unor chiorăieli de mama focului și a unei lipse din portofel nepotrivită cu campania cotrocenică, tinerii mânuitori de bidinele, bidinuțe, găletușe și gânduri sângerii s-au gândit să le dea o lecție ghiftuiților și le fac campania praf și pulberele. Iar ce fu până acum, fu doar intrarea-n țintirim.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Când comunistul uită de proletar

  1. misu

    Lipitorii de afișe ai neocomuniștilor sunt conduși de un personaj sinistru din Petroșani, demn urmaș al pedofilului Nicula și analfabetului Nistor. Adică un prozelit perfect al unui mitoman plagiator

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie