Cămătarii mediului dau cu autostrada de gard

coruptieGardienii mediului sunt puşi numai şi numai pe căpătuială şi orbeţii de la putere care-i ţin în jilţuri bugetare nu văd potlogăriile.

Ai putea crede că-s în cârdăşie şi că iau partea lor de para-ndărăt.

Probabil că aşa şi este. Altfel nu şi-ar face de cap cămătarii mediului. Burtoşii de la Gardă n-au rezolvat nici un scandal în favoarea spaţiilor verzi. Mereu găsesc ei o explicaţie să salveze interesele economice în dauna mediului.

Zilele trecute însă au sărit calul peste măsură.

Surse bine informate spun că şeful cămătarilor de Gardă a dat iama într-un drumar care lucrează la autostradă şi l-a obligat să ia pietriş de la balastiera lui preferată, una care-i încarcă conturile cu ţechini.

Şi pentru că drumarul n-a vrut să se execute din raţiuni economice, are parte de controale şi amenzi dintre cele mai aberante.

Chiar dacă e nevinovat, constructorul e obligat să umble la judecată cu cămătarii mediului în loc să-şi vadă de drum, de autostradă.

Şi uite-aşa un proiect de interes naţional e sabotat de un valutist de stat care ştie două nuanţe de verde: verzişorul de Bruxelles şi verdele USA.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Cămătarii mediului dau cu autostrada de gard

  1. Zana Apelor

    Si cei de la Garda de Mediu din Hunedoara si cei de la APM Hunedoara sunt lupi paznici la oi. Nici nu le trece prin minte sa lucreze pentru interesele mediului sau sa tina cont de legislatia de mediu. Tot ce conteza la ei sunt interesele lor private. Ar fi interesant sa-i intrebe niste jurnalisti pe cei de la APM cum de-au dat decizie de incadrare in sit Natura 2000 (la MHC pe Taia) fara evaluare adecvata, sau de ce pe site-ul lor, la sectiunea “acorduri de mediu emise 2010-2013” nu apare acordul de mediu 1/09.05.2012, in urma caruia este distrusa acum valea Barusorului, tot prin MHC in sit Natura 2000.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara