Cămătarii mediului dau cu autostrada de gard

coruptieGardienii mediului sunt puşi numai şi numai pe căpătuială şi orbeţii de la putere care-i ţin în jilţuri bugetare nu văd potlogăriile.

Ai putea crede că-s în cârdăşie şi că iau partea lor de para-ndărăt.

Probabil că aşa şi este. Altfel nu şi-ar face de cap cămătarii mediului. Burtoşii de la Gardă n-au rezolvat nici un scandal în favoarea spaţiilor verzi. Mereu găsesc ei o explicaţie să salveze interesele economice în dauna mediului.

Zilele trecute însă au sărit calul peste măsură.

Surse bine informate spun că şeful cămătarilor de Gardă a dat iama într-un drumar care lucrează la autostradă şi l-a obligat să ia pietriş de la balastiera lui preferată, una care-i încarcă conturile cu ţechini.

Şi pentru că drumarul n-a vrut să se execute din raţiuni economice, are parte de controale şi amenzi dintre cele mai aberante.

Chiar dacă e nevinovat, constructorul e obligat să umble la judecată cu cămătarii mediului în loc să-şi vadă de drum, de autostradă.

Şi uite-aşa un proiect de interes naţional e sabotat de un valutist de stat care ştie două nuanţe de verde: verzişorul de Bruxelles şi verdele USA.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Cămătarii mediului dau cu autostrada de gard

  1. Zana Apelor

    Si cei de la Garda de Mediu din Hunedoara si cei de la APM Hunedoara sunt lupi paznici la oi. Nici nu le trece prin minte sa lucreze pentru interesele mediului sau sa tina cont de legislatia de mediu. Tot ce conteza la ei sunt interesele lor private. Ar fi interesant sa-i intrebe niste jurnalisti pe cei de la APM cum de-au dat decizie de incadrare in sit Natura 2000 (la MHC pe Taia) fara evaluare adecvata, sau de ce pe site-ul lor, la sectiunea “acorduri de mediu emise 2010-2013” nu apare acordul de mediu 1/09.05.2012, in urma caruia este distrusa acum valea Barusorului, tot prin MHC in sit Natura 2000.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu + șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”