A ascuns ţukunfăru

toonvectors-66571-140Poveşti incredibile roiesc în jurul unui ispravnic proaspăt uns.

Spre deosebire de şeful său de partid omul are doctoratul pe bune. Spun binefăcătorii săi că dottore e plin de ghiduşii nebănuite.

Poate citi foarte bine în oameni. Îi radiografiază fără greş ca să vadă câte parale fac. Pe cei care-i găseşte mai netoţi îi arde.

Ca atunci când ar fi sabotat un parteneriat public-privat. Spun trepăduşii că dottore ar fi plecat de la public la privat luând cu el ţukunfărul unuia din aparatele care i-ar fi putut face concurenţă.

Au căutat netoţii de la stat ani de zile hiba, dar nu au văzut-o: ţukunfărul a fost pentru ei a patra dimensiune.

Asta ar fi doar una din manevrele ispravnicului care, povestită la o bere, rezonează încă, magnetizând auditoriul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici