A ascuns ţukunfăru

toonvectors-66571-140Poveşti incredibile roiesc în jurul unui ispravnic proaspăt uns.

Spre deosebire de şeful său de partid omul are doctoratul pe bune. Spun binefăcătorii săi că dottore e plin de ghiduşii nebănuite.

Poate citi foarte bine în oameni. Îi radiografiază fără greş ca să vadă câte parale fac. Pe cei care-i găseşte mai netoţi îi arde.

Ca atunci când ar fi sabotat un parteneriat public-privat. Spun trepăduşii că dottore ar fi plecat de la public la privat luând cu el ţukunfărul unuia din aparatele care i-ar fi putut face concurenţă.

Au căutat netoţii de la stat ani de zile hiba, dar nu au văzut-o: ţukunfărul a fost pentru ei a patra dimensiune.

Asta ar fi doar una din manevrele ispravnicului care, povestită la o bere, rezonează încă, magnetizând auditoriul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni         Salarii regești la Consiliul Județean Hunedoara         Deva – între destinație turistică și turismul de nișă