Are balta … curent? Are!

Zic pescarii că barajul de la Cinciş e golit de apă ca să se umple buzunarele unui energetician priponit pe aceste meleaguri de prin părţile Bistriţei.

Se mai zice că e cam acelaşi personaj care are în plan să îndese în hudele de la Băiţa deşeuri radioactive.

Golirea lacului omoară peştii care rămân cu icrele pe sec, dar dă apă la „moara” băiatului deştept din energie care şi-a tras o micro-hidrocentrală în aval de baraj.

Culmea e că în zonă mai e şi o hidrocentrală de stat, însă doar aia privată produce lovele.

Şi odată cu golirea barajului creşte profitul bistriţeanului.

Se mai zice că omul are propte foarte înalte care îi susţin şmenul.

Lumea vorbeşte, noi nu credem, dar nici ei să nu mai facă.Ha Ha

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Are balta … curent? Are!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru + trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”