Aplaudacii la o beţie cu Marx

homelessPesediştii îşi plătesc aplaudaci şi se laudă apoi cât sunt ei de populari. Nu mai este nici un secret că la Călan şi la Haţeg au adus suporteri cu japca din întreg judeţul. Partea nostimă e că boschetarii lui Mircică au ajuns să care steaguri roşii.

Duminică, cu câteva ore înainte de marea adunare populară a pesedeilor, vreo 25 de ţigani beau moca „La Neluţu”, lângă fostul restaurant Astoria din Deva.

Paharnic era unul din locotenenţii lui Mircică – acela cu care fostul primar a dat tunul cu benzinăria Shell.

Puţin înainte să sune goarna la Călan, aplaudacii au fost scoşi din birt pentru îmbarcare.

În frunte rulau câţiva care ţin la băutură, iar mai la coada convoiului mişcau „gondolele”  cu mersul clătinat.

Niciun n-a fost lăsat la vatră că de aia a investit Neluţu alcool de contrabandă în ei.

Mitingul a fost un succes. Desigur la vot va fi altceva.

Ca în bancul cu urâta. Oamenii pot bea cât să strige lozinci cu PSD, dar e greu să se îmbete în aşa hal încât să voteze cu mincinoşii lui Ponta.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + 20 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara