ANI are! Mere?

Primarul se cere. De fapt „primarii” că e peste opt. Toţi unu şi unu, ocoşi nevoie mare.

Au câte o nevastă ruptă de la cratiţă şi aspirantă la mai mult. În povestea de faţă, nevestele vesele aspiră bani publici daţi de câţiva dregători care, fiecare în parte, semnează ca primaru’.

Cârmacii satelor şi-au băgat soţiile în tot felul de organizaţii neguvernamentale aflate în parteneriat cu „sfatul popular” de comună şi banii de la primărie curg.

Ba mai mult, unii dintre ei n-au avut încredere în neveste şi s-au pus pe ei şi la primire.

Cam naivă mişcare pentru nişte primari cu două-trei sau chiar patru mandate la activ.

Ăştia precis s-au plictisit de şezătoare la primărie şi vor puţină adrenalină marca ANI – Agenţia Naţională de Integritate care să-i caute la incompatibilitate şi la conflictul de interese.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani