ANI are! Mere?

Primarul se cere. De fapt „primarii” că e peste opt. Toţi unu şi unu, ocoşi nevoie mare.

Au câte o nevastă ruptă de la cratiţă şi aspirantă la mai mult. În povestea de faţă, nevestele vesele aspiră bani publici daţi de câţiva dregători care, fiecare în parte, semnează ca primaru’.

Cârmacii satelor şi-au băgat soţiile în tot felul de organizaţii neguvernamentale aflate în parteneriat cu „sfatul popular” de comună şi banii de la primărie curg.

Ba mai mult, unii dintre ei n-au avut încredere în neveste şi s-au pus pe ei şi la primire.

Cam naivă mişcare pentru nişte primari cu două-trei sau chiar patru mandate la activ.

Ăştia precis s-au plictisit de şezătoare la primărie şi vor puţină adrenalină marca ANI – Agenţia Naţională de Integritate care să-i caute la incompatibilitate şi la conflictul de interese.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”