ANI are! Mere?

Primarul se cere. De fapt „primarii” că e peste opt. Toţi unu şi unu, ocoşi nevoie mare.

Au câte o nevastă ruptă de la cratiţă şi aspirantă la mai mult. În povestea de faţă, nevestele vesele aspiră bani publici daţi de câţiva dregători care, fiecare în parte, semnează ca primaru’.

Cârmacii satelor şi-au băgat soţiile în tot felul de organizaţii neguvernamentale aflate în parteneriat cu „sfatul popular” de comună şi banii de la primărie curg.

Ba mai mult, unii dintre ei n-au avut încredere în neveste şi s-au pus pe ei şi la primire.

Cam naivă mişcare pentru nişte primari cu două-trei sau chiar patru mandate la activ.

Ăştia precis s-au plictisit de şezătoare la primărie şi vor puţină adrenalină marca ANI – Agenţia Naţională de Integritate care să-i caute la incompatibilitate şi la conflictul de interese.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu