Angajări preventive

medical-clipart-medical-clip-art-2Activitate vulcanică la un spital mai din vale. S-a deschis sezonul de angajări preventive.

Directorul vrea personal de personal. Duium de posturi sunt oferite la radio şanţ şi deja piaţa neagră reglează nivelul para-ndărătului.

Ar exista deja un nepot angajat brancardier care face exerciţii „la perete” de cărat targa pe coridoarele medicale.

E durere! Durere pentru că secţia menită să aline tocmai durerea unor bolnavi gravi nu există încă.

Dar şefuţul de acolo e prevăzător: că o fi sau nu o fi vreodată secţie medicală de ostoit durerea în spitalul ăla nu strică să ai personalul angajat deja.

Preventiv!

Că doar aşa a citit el în toate tratatele medicale: că să previi e mai uşor decât să vindeci.

În cazul ăsta însă, spun specialiştii, pronosticul e rezervat.

Sunt simptome ale unei dări în boală cu internare la DNA.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie