ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP INDOOR 2019, EDIȚIA A III-A – campionat de fotbal pentru copii (8 -13 ani)

În perioada 01 – 10 februarie 2019, în Sala Sporturilor din Hațeg, Asociația Club Sportiv Masters Sports organizează cea de-a treia ediție a ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP INDOOR, un campionat de fotbal destinat copiilor de 8 și 13 ani, sub umbrela Federației Române de Fotbal și în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Hațeg, Primăria și Consiliul Local Sîntămăria Orlea, Consiliul Județean Hunedoara, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara, Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, Asociația Intercomunală Țara Hațegului, Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului – Geoparc Internațional UNESCO, Destinația ecoturistică Țara Hațegului – Retezat și Acerbis, în calitate de partener tehnic.
“Țara Hațegului Junior’s Cup, atât ediția indoor, cât și cea outdoor, a fost o reușită de la bun început. Modul în care sutele de participanți au tratat participarea la competiția organizată de noi, încrederea pe care ne-au arătat-o încă de la început, considerând că Țara Hațegului Junior’s Cup este, cu adevărat, unul dintre evenimentele sportive dedicate fotbalului juvenil cele mai bune din România, ne-au determinat să continuăm și să să creștem de la un an la altul. După cum se știe, acest turneu de fotbal în sală are ca obiective atât promovarea fotbalului pentru copii, cât și promovarea turistică a Țării Hațegului, iar anul acesta se va desfășura pe parcursul a două week-end-uri, 1 – 3 februarie, respectiv 8 – 10 februarie, pe categorii de vârstă diferite. Pentru buna desfășurare a activităților, doresc să le mulțumesc tuturor partenerilor, sponsorilor și voluntarilor implicați.” – Petru Basarabă, director ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP INDOOR.
La turneu s-au încris 40 de echipe de la 18 cluburi sportive din 9 județe ale țării (Hunedoara, Alba, Arad, Cluj,Timiș, Mehedinți,Sibiu, Sălaj și București); 7 cluburi sunt din județul Hunedoara (Retezatul Hațeg, Dynamic Lupeni, CFR Simeria, CS Hunedoara, ACS SF Florea Văetuș, SF Damian Militaru și AS Sîntămăria Orlea).
La competiție și la festivitatea de premiere și-au anuntat prezența nume importante din fotbalul românesc, ca Gheorghiță Geolgău si Mihai Stoichiță.

Echipe participante, 01 -03 februarie 2019

Grupa 2006
CFR SIMERIA
AS SÎNTĂMĂRIA ORLEA
BENFICA BUCUREȘTI
ABBA JIBOU
SF DAMIAN MILITARU
SPERANȚA ALBAC

Grupa 2008
CFR SIMERIA
SF DAMIAN MILITARU
BENFICA BUCUREȘTI
CS GIROC-CHISODA
SPORT KIDS DR. TR. SEVERIN
ABBA JIBOU

Grupa 2010
CFR SIMERIA
RETEZATUL HAȚEG
BENFICA BUCUREȘTI
CS GIROC-CHISODA
ABBA JIBOU
LUCEAFĂRUL DR. TR. SEVERIN

Echipe participante, 08 – 10 februarie 2019

Grupa 2007
2007 A
CFR SIMERIA 2007
UTA ARAD ALB
CS HUNEDOARA
RETEZATUL HAȚEG
2007 B
CFR SIMERIA 2008
UTA ARAD ROȘU
SPORT KIDS DR. TR. SEVERIN
SF DAMIAN MILITARU

Grupa 2009
CFR SIMERIA
RETEZATUL HAȚEG
AS SÎNTĂMĂRIA ORLEA
LUCEAFĂRUL DR. TR. SEVERIN
INTERSTAR SIBIU
SF FLOREA VĂETUȘ

Grupa 2011
CFR SIMERIA
RETEZATUL HAȚEG
GALAXY TIMIȘOARA
ABBA JIBOU
DYNAMIC LUPENI
VIITORUL CLUJ
LPS BANATUL TIMIȘOARA

Programul complet al jocurilor se poate vizualiza pe http://juniorscup.ro.
Pentru mai multe detalii și fotografii:
www.facebook.com/MastersSportsHateg

Cristian Pascu, președinte ACS Masters Sports – 0725002982
Petru Basarabă, director Țara Hațegului Junior’s Cup Indoor – 0723 193 510
Anca Rusu, relația cu mass-media – 0747 779 769

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul județean de urgență amenajează o secție pentru RMN         Bărbat tâlhărit după ce a fost ademenit cu o noapte de sex         COSTEL AVRAM face minuni cu drumurile judeţene. Pe facebook şi din vorbe         ÎN APĂRAREA ŞEFULUI. Actori din Petroşani, cu jalba la „Împărăţie”         Incendiu în Deva         Accident grav pe DN 76, produs de o tânără de 19 ani         După 2.000 de ani… A apărut asfaltul până la poalele cetății dacice Piatra Roșie         Piatra romană descoperită sub cea mai veche biserică a Hunedoarei         Cum arată Parcul Dendrologic Simeria, la venirea primăverii         Tragedie lângă șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva         Părintele Crăciun Opre a fost pomenit la 7 ani de la trecerea la cele veșnice         Crucea de Flori, tradiția de Florii din Hunedoara         Paștele la Biserica Romano-Catolică din Hunedoara         Prima fântână arteziană de pe noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani