Sala Polivalentă de la Petroșani a fost inaugurată

După  17 ani de așteptare a fost inaugurată Sala Polivalentă din Petroșani. Inaugurarea a fost făcută  în prezența primarului  Tiberiu Iacob Ridzi, a prefectului județului , Fabius Kiszely, a directorului  CSȘ Petroșani- Adrian Pica, dar și a multor oameni de sport. 120 de sportivi de la secțiile clubului CSȘ Petroșani au fost prezenți la această mult așteptată inaugurare.

„În primul rând, acolo vor veni sportivii noștri, de la secțiile de handbal, pentru că lor le este  destinat în principal acest spațiu, dar acolo vom face si gimnastică, dar si competiții de lupte și suntem dispuși  și pentru alte școli care vor dori să organizeze aici  competiții diverse.  Sigur vom putea să și închiriem terenul, dar până atunci vom fi nevoiți să ne ocupăm de protejarea spațiului împotriva loviturilor de mingi”, a spus Adrian Pica, director CSS Petroșani. Compania Națională de Investiții (C.N.I) este cea care a licitat lucrarea de reamenajare, care a cuprins tot ce înseamnă interiorul sălii, de la  tribune, la vestiare și inclusiv terenul de joc.  Un milion de euro a costat reabilitarea sălii, care poate fi închiriată și de către alte cluburi.  În cocheta sală, care are toate dotările necesare, se pot pregăti sportivii de la secţia de handbal și gimnastică, dar Sala poate găzdui și competiţii de lupte. A fost prezent la inaugurare și cel care a început “bătălia” cu reabilitarea sălii fostul director Toth Zoltan, aflat în cadrul secției de schi.  La ora actuală există doar două săli polivalente în județ, cea de la Deva și cea de la Petroșani.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Sala Polivalentă de la Petroșani a fost inaugurată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Câți hunedoreni au votat la alegerile europarlamentare și la referendumul de duminică         Alegeri 26 mai 2019. HUNEDOARA, ORA 16: Euro-parlamentare – 32,11%, Referendum – 25,21%         Târgul European al Castelelor, la Hunedoara         Sentință definitivă pentru Radu Horia Camil, acuzat de trafic de comori dacice. A fost achitat pentru a doua oară         Accident rutier grav pe șoseaua spre Mănăstirea Prislop         Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor