-0 C
Deva
vineri, aprilie 19, 2024

Rezumate din etapa a II-a a campionatului județean de fotbal, juniori D (2004-2005)

Un campionat al tinerilor fotbaliști, o pepinieră de jucători valoroși în care lupta pentru podiumul campionatului se dă între echipele CFR Simeria I, CFR Simeria II, CS Hunedoara I, CS Hunedoara II, Minifotbal Hunedoara și CS Hanzi Deva.

Primavera Deva-CS Hanzi Deva 1-2 (0-2)

Tinerii fotbaliști din cartierul Micro 15 Deva, vitregiți de autoritățile locale

Permanent acești copii, cu un lot de 11 tineri fotbaliști sunt mai vitregiți de soartă, fără posibilități financiare și materiale precum alte echipe mai mari sau mai mici din  municipiul Deva, nu au un teren de antrenament și nici de joc pentru meciurile din campionatul județean juniori D (copii născuți în 2004-2005) seria Valea Mureșului. La urma urmei sunt și ei copiii Devei și merită și ei un loc al lor în municipiul Deva, dar nu au sponsori și nu are cine să-i ajute. Antrenorul lor, Stan Hanzi, este nevoit ca de fiecare dată să facă drumuri la primărie, la diverse instituții, cu cereri pentru închirieri de terenuri sau aprobare pentru mijloace de transport ale copiilor la meciuri. Antrenorul se luptă în primul rând să-i integreze pe copii în societate nu numai să joace fotbal. Sunt câțiva copii precum Nate, Macingo, care au șanse mari dacă se țin de fotbal să joace cel puțin până la nivelul diviziei B, pentru că sunt tineri și au numai 12 ani. De performanță mai puțin se poate spune deoarece sunt grupe de inițiere, de formare, de depistare a celor cu înclinație spre fotbal. Din lotul celor de la CS Hanzi fac parte Adobroaie-Nate, Samu, Irimia,Gheorghiță, Doda, Sava, Macingo, Daradics, Ponta și Farcaș.

Două reprize cu un joc diferit, condiția fizică stabilește rezultatul pe teren

Prima repriză a fost de partea celor din micro 15 care au dominat jocul, au și marcat două goluri. În a doua repriză CS Hanzi a fost dominată și mai mult s-a apărat ținând de rezultat, un 2-1 la limită. Primul gol a fost înscris de Gheorghiță în minutul 10 cu un șut de la 12 m în vinclul porții. Golul al doilea a venit ca urmare a unei acțiuni purtate de jucătorul Nate, care  îl deschide în adâncime cu o pasă pe Macingo  plecat pe extremă,  driblează un jucător și înscrie. După pauză Primavera a redus din diferență și s-a aflat la conducerea jocului, dar jucătorii din Micro 15 au știut să facă mai bine jocul de apărare și să țină de rezultat.

Declarația antrenorului de la CS Hanzi Deva:

„Cu cei de la Primavera, a fost un joc bun. Eu nu mă bat după rezultate, acestea sunt uneori mincinoase. Eu vreau ca fotbaliştii să evolueze, să ajungă cât mai sus, cum a fost şi cazul lui Demian care a ajuns la Băiţa, iar acum este în lotul echipei de seniori. Datorită cantonamentului făcut în vară la Costinești cu copiii din 2004-2005, aceştia au o pregătire fizică bună, au alergat mult pe teren, au jucat, pentru mine a fost o surpriză, am jucat bine și la Hunedoara până în minutul 20. Le dăm posibilitatea copiilor să meargă la școală, să vină două ore la antrenament supravegheați”, a declarat  Stan Hanzi, antrenor CS Hanzi Deva.

 

CFR Simeria II-  CFR Simeria I 2-6

Ambele echipe sunt pregătite de antrenorul Dorin Costea așa încât disputa dintre cele două a fost un test al valorilor celor două loturi. Fiecare echipă și-a câștigat o repriză. S-au evidențiat la CFR Simeria II Brumar, Găitan, Basa și Guga, iar la CFR Simeria I Ilca, Tamaș, Deak și Abrudean. Pentru următoarele jocuri de sâmbătă, CFR Simeria II joacă la Hunedoara la orele 12.30, iar de la 15.30 CFR Simeria I va juca pe teren propriu cu CS Hunedoara II.

Au marcat: Gaitan-1 si Brumar-1 pentru CFR SIMERIA II, respectiv: Tamaş-1, Ilca-3, Abrudean-2 pentru CFR SIMERIA I.

Pentru CFR Simeria I au jucat: Deak Andrei, Tameș Radu-cpt., Aprotosoaie Adrian, Opris Tudor, Ilca Alex, Benel Eli, Moga Alin, Abrudean Toma, Tamaș Robert, Dragoi Dani, Malea Răzvan, Sandu Sebi și Moisă Eric.

Pentru CFR Simeria II au jucat: Bocsa David, Danciu Andrei, Basa Bogdan, Guga Adrian, Berchi Narcis, Brumar Alex-cpt., Kander Alex, Sicoie Luis, Gaitan Catalin, Cocioaba Mihai, Marc Antonio si David Alex.

Dacia Orăștie 2010-Minifotbal Hunedoara 1-3 (0-2)

Au marcat pentru Minifotbal Hunedoara: Vlad Toma, Andrei Robert, Dan Gârleanu.

Pe un teren foarte bun la Dacia Orăștie jucătorii din Hunedoara au ratat foarte mult și și-au trecut în cont și 4 bări prin Gârleanu și Toma. În prima repriză Toma ia o acțiune pe cont propriu din jumătatea lui de teren, driblează mai mulți jucători și înscrie în colțul scurt. O combinație dintre Gârleanu și Robert, iar ultimul finalizează acțiunea cu un gol. În repriza a doua, Hunedoara are o serie de ratări prin Cârjanu, Roby și Toma. O greșeală a portarului de la Hunedoara privind repunerea balonului în joc, face ca Dacia Orăștie să reducă din diferență. Scorul final este stabilit de Gârleanu care după ce driblează vreo trei jucători la rând înscrie și el pentru 1-3.

„Sâmbătă ne așteaptă un meci greu cu Simeria II, sunt foarte mulțumit de patronul Ovidiu Crișan care ne sponsorizează, ne lasă terenul pe gratis să ne pregătim și nu are pretenții la jucătorii care evoluează pe teren sau la rezultatele înregistrate atât acasă cât și în deplasare. Facem antrenament la Balon, iar sâmbăta jucăm pe terenul II la FC Corvinul fosta echipă. Deageaba am cantitate dacă nu am și calitate, dacă în 2-3 ani nu reușim să scoatem un fotbalist pe care să-l promovăm mai departe, nu am făcut nimic.” (antrenor Minifotbal Hunedoara, Cornel Jurcă)

 

Rezultatele etapei a II-a din 18.09.2016

ACS Victoria Călan-CS Hunedoara 0-0

Dacia Orăștie 2010-Minifotbal Hunedoara 1-3

CFR Simeria II-  CFR Simeria I 2-6 (2-0)

Primavera Deva-CS Hanzi Deva 1-2 (0-2)

CS Hunedoara II – CSA Aurul Brad 8-2

CNS Cetate Deva- stă.

Clasament

Nr. ECHIPA J C E P Goluri Puncte
Marcate Primite
1 CFR Simeria I 2 2 0 0 23 2 6
2 Minifotbal Hunedoara 2 2 0 0 13 3 6
3 CS Hunedoara II 2 2 0 0 11 2 6
4 CS Hunedoara I 2 1 1 0 4 2 4
5 CFR Simeria II 2 1 0 1 6 6 3
6 CS Hanzi Deva 2 1 0 1 2 4 3
7 ACS Victoria Călan 2 0 1 1 2 10 1
8 Primavera Deva 1 0 0 1 1 2 0
9 CNS Cetate Deva 1 0 0 1 2 4 0
10 CSA Aurul Brad 2 0 0 2 2 12 0
11  Dacia Orăştie 2010 2 0 0 2 1 20 0

 

Etapa viitoare 25.09.2016

CS Hunedoara I- Dacia Orăştie 2010

ACS Victoria Călan- CNS Cetate Deva

Minifotbal Hunedoara- CFR Simeria II

CFR Simeria I- CS Hunedoara II

CSA Aurul Brad- Primavera Deva

CS Hanzi Deva -stă

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/