10.7 C
Deva
vineri, martie 29, 2024

Naționala României U-15, cu Dragoș Danciu în teren, câștigă turneul Gallini World Cup

La finalul săptămânii trecute, naţionala României Under 15 a participat la a doua ediţie a turneului „Gallini World Cup” ce s-a desfăşurat la Budapesta, din lotul României a făcut parte şi hunedoreanul Dragoş Danciu, de la CFR Simeria.

România a fost condusă la competiţie de Ţiţi Dumitriu, în calitate de coordonator al delegaţiei, Adrian Boingiu, antrenor principal, Marius Sîrbu şi Paul Codrea, antrenori secunzi şi Ovidiu Ceclan, antrenor de portari. Parcursul tricolorilor a fost unul unul excelent, ei au făcut parte din grupa D unde s-au clasat pe locul 2 învingând echipa FC Kosicecu 4-0 şi au scos un egal cu Videoton 0-0. În sferturi de finală, România a învins cu 6-0 echipa Vasas Budapesta, iar în semifinale, tricolori a trecut de Dinamo Zagreb, scor 4-2. Finala competiţiei s-a jucat la penaltiuri, scor final a fost de 10-9, în faţa echipei italiene Venezia, după ce la finalul timpului regulamentar, rezultatul era 1-1.

Hunedoreanul Dragoș Danciu, de la CFR Simeria, a înscris trei goluri din acțiuni și unul la loviturile de departajare din finala turneului.

„A fost un turneu puternic şi util, în care echipa naţională a României a lăsat o impresie foarte bună, având un joc bine organizat, spectaculos şi eficient. Am fost felicitaţi de toată lumea, fiind un rezultat frumos pentru fotbalul românesc. Personal, sunt bucuros atât de rezultatul obţinut, cât şi de oportunitatea de a reprezenta oraşul, judeţul şi ţara la o competiţie internaţională”, a precizat Marius Sîrbu, antrenorul secund al echipei naţionale Under 15 şi al Centrului de Excelenţă „Tricolor 11” Deva.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/