11.7 C
Deva
marți, aprilie 16, 2024

Măcel la poalele Cetății: FC Hunedoara a fost răpusă cu 4 – 0 de rivala din județ

CNS Cetate Deva a obținut o victorie importantă pe teren propriu împotriva echipei  FC Hunedoara. Meciul, disputat vineri, s-a încheiat cu scorul de 4 – 0 petru gazde.

FC Hunedoara s-a deplasat la Deva cu un mesaj ambițios, însă calculele făcute de echipa considerată favorită în fața rivalei din județ s-au spulberat din primele minute ale meciului. Vineri, în cea de-a patra etapă a returului Ligii a treia de fotbal, FC Hunedoara a fost învinsă cu scorul de 4 – 0 de CNS Cetate Deva. Golurile au fost marcate de Lintaru (17, 57), Pribac (23) și Boloş (84).

Victoria a fost a jucătorilor, care au respectat planurile tactice și au practicat un fotbal de calitate, a afirmat  Marius Sîrbu, antrenorul celor de la CNS Cetate Deva, la finalul partidei. Mircea Alic, antrenorul oaspeților, a declarat că echipa sa a clacat inexplicabil, la fel cum a mai făcut-o în meciurile importante. Echipa din Deva nu a pierdut niciun meci în retur și a urcat în clasament, în timp ce FC Hunedoara se află la cea de-a doua înfrângere în deplasare din acest an, cu scorul de 4 – 0.

La meci au asistat 400 de spectatori.

Au jucat:

La CNS CETATE DEVA: Raţ – Kelemen, Dosan, Mintaş, Doboş (80 Ungureanu) – Vajda, Boldea (cpt) – Făgărăşanu (90 Chelariu), Pribac (84 Boloş), Buzducea – Lintaru (73 Suciu). Antrenor: Marius Sîrbu

La FC HUNEDOARA: Ciubotariu – R. Cristian, Maghici (cpt), D. Creciunesc, Trăşcan (46 Drăgoescu)  – Ionicescu, Lazea (64 Gheară) – C. Creciunesc, Bozian, Bloj (46 Ciucurescu) – Tecsi (77 A. Grigore). Antrenor. Mircea Alic jr.

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/