Jasmin Schornberg, campioana germană la canoe care impresionează prin frumusețe

Jasmin Schornberg (născută la 7 aprilie 1986 la Lippstadt) este un canoistă de slalom din Germania care a concurat la nivel internațional începând din 2001. Se numără printre cele mai frumoase vedete ale acestui sport.

Jasmin a câștigat nouă medalii la Campionatul Mondial de Canoe Slalom ICF cu trei echipe de aur (K1: 2009, K1: 2007, 2017), două de argint (echipa K1: 2010, 2013) și patru de bronz (K1: 2009, 2011). A fost campionul general al Cupei Mondiale în K1 din 2007.

De asemenea, a câștigat 7 medalii la cu echipa de K1 la Campionatele Europene (5 aur, 1 argint și 1 bronz).  Schornberg a terminat pe locul 5 în cadrul evenimentului K1 la Jocurile Olimpice de Vară din 2012 din Londra.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare