Jasmin Schornberg, campioana germană la canoe care impresionează prin frumusețe

Jasmin Schornberg (născută la 7 aprilie 1986 la Lippstadt) este un canoistă de slalom din Germania care a concurat la nivel internațional începând din 2001. Se numără printre cele mai frumoase vedete ale acestui sport.

Jasmin a câștigat nouă medalii la Campionatul Mondial de Canoe Slalom ICF cu trei echipe de aur (K1: 2009, K1: 2007, 2017), două de argint (echipa K1: 2010, 2013) și patru de bronz (K1: 2009, 2011). A fost campionul general al Cupei Mondiale în K1 din 2007.

De asemenea, a câștigat 7 medalii la cu echipa de K1 la Campionatele Europene (5 aur, 1 argint și 1 bronz).  Schornberg a terminat pe locul 5 în cadrul evenimentului K1 la Jocurile Olimpice de Vară din 2012 din Londra.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități