Jasmin Schornberg, campioana germană la canoe care impresionează prin frumusețe

Jasmin Schornberg (născută la 7 aprilie 1986 la Lippstadt) este un canoistă de slalom din Germania care a concurat la nivel internațional începând din 2001. Se numără printre cele mai frumoase vedete ale acestui sport.

Jasmin a câștigat nouă medalii la Campionatul Mondial de Canoe Slalom ICF cu trei echipe de aur (K1: 2009, K1: 2007, 2017), două de argint (echipa K1: 2010, 2013) și patru de bronz (K1: 2009, 2011). A fost campionul general al Cupei Mondiale în K1 din 2007.

De asemenea, a câștigat 7 medalii la cu echipa de K1 la Campionatele Europene (5 aur, 1 argint și 1 bronz).  Schornberg a terminat pe locul 5 în cadrul evenimentului K1 la Jocurile Olimpice de Vară din 2012 din Londra.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara         Onirismul „cangrenat”, bandajele elegiacului și cadențele simplității. Despre o resurecție a poemului în lirica lui Daniel Mariș         Termoficare/ Serviciu de peste 80 de milioane concesionat de Primăria Petroșani         Accident grav în Gara Simeria: o tânără ar fi încercat să se sinucidă         Tânără prinsă la furat din vagoane         UE finanțează schimbarea la față a stațiunii Geoagiu Băi         Iarna în satele tăcute din Munţii Orăştiei         DECIZIE/ Populația din Valea Jiului nu va mai plăti apă meteorică!         Recidivistul eliberat de Judecătoria Deva a ucis un tânăr         TELECABINA ÎN AȘTEPTARE. Cetatea Devei, mai pustie ca niciodată         Ce se întâmplă pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză: „Mutați conducta aia!”         Parângul a rămas ore în șir fără curent electric         Fost locotenent al lui Miron Cozma, cu un pas în libertate