HANDBAL FEMININ/JUNIOARE 1/TURNEUL SEMIFINAL 2 SE JOACĂ LA ROMAN/Grupă grea!

CSŞ Petroşani este cotată cu şansa a patra la calificare în Turneul Final al Campionatului Naţional de handbal feminin – junioare 1.

ULTIMA GENERAŢIE. Echipa de handbal feminin junioare 1 a CSŞ Petroşani este ultima din cariera profesoarei Edit Mileti care anul viitor se va pensiona. Foto: CRISTI VATAVU

ULTIMA GENERAŢIE. Echipa de handbal feminin junioare 1 a CSŞ Petroşani este ultima din cariera profesoarei Edit Mileti care anul viitor se va pensiona. Foto: CRISTI VATAVU

Echipa de handbal feminin junioare 1 (18-19 ani) a Clubului Sportiv Şcolar (CSŞ) din Petroşani antrenată de profesoara Edit Mileti şi-a aflat adversarele cu care va lupta pentru un loc la Turneul Final al Campionatului Naţional.

Repartizată în Seria D a Turneului Semifinal 2 care se va desfăşura în oraşul Roman în perioada 24-26 aprilie, CSŞ Petroşani va înfrunta pe rând echipele CS Universitatea Reşiţa, LPS Roman şi CSŞ 2 Bucureşti.

Junioare I – Turneul Semifinal II

24-26 aprilie 2014

   
Cele 16 echipeau fost repartizate în patru serii, în cadrul fiecareia jucandu-se sistem turneu (fiecare cu fiecare):
Seria A:I1 – CSS GALATI II2 – HC ACTIV PLOPENI III3 – CSS ODORHEI IV4 – LPS BANATUL TIMISOARA
Seria B:II1 – ASC SC. 181 SSP BUCURESTI III2 – LPS BISTRITA IV3 – CSS 2 BAIA MARE I4 – CSS SLOBOZIA
Seria C:III1 – CS ENERGETIC RM. VALCEA IV2 – CSS VIITORUL CLUJ I3 – LPS IASI II4 – COL. TEH. MEDIA BUCURESTI
Seria D:IV1 – CS UNIVERSITATEA RESITA I2 – CSS 2 BUCURESTI II3 – LPS ROMAN III4 – CSS PETROSANI

În Grupa a III-a a Turneului Semifinal 1 care s-a disputat săptămâna trecută în Sala Sporturilor din Deva, CSŞ Petroşani s-a clasat pe locul 4, ultimul calificant, din 6 echipe.Se califică în Turneul Final echipele clasate pe locurile 1 şi 2.

În campionatul regulat CSŞ Petroşani s-a clasat pe locul secund în Seria E cu 25 puncte după liderul CS Universitatea Reşiţa cu 34 puncte.

Turneul Final al Campionatului Naţional de handbal feminin al junioarelor 1 se va disputa în perioada 30 aprilie – 05 mai.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × doi =

ACTUALITATE
Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei         O femeie a pierdut 70.000 de lei pe mâna escrocilor         Mărirea și declinul pelerinajelor la Mănăstirea Prislop         Tânărul dispărut din autogara Devei a fost găsit după trei săptămâni         Tragedie pe DN 7: impact frontal între două mașini la Sântuhalm         Sarmizegetusa Regia va fi redeschisă         Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva