HANDBAL FEMININ/JUNIOARE 1/TURNEUL SEMIFINAL 2 SE JOACĂ LA ROMAN/Grupă grea!

CSŞ Petroşani este cotată cu şansa a patra la calificare în Turneul Final al Campionatului Naţional de handbal feminin – junioare 1.

ULTIMA GENERAŢIE. Echipa de handbal feminin junioare 1 a CSŞ Petroşani este ultima din cariera profesoarei Edit Mileti care anul viitor se va pensiona. Foto: CRISTI VATAVU

ULTIMA GENERAŢIE. Echipa de handbal feminin junioare 1 a CSŞ Petroşani este ultima din cariera profesoarei Edit Mileti care anul viitor se va pensiona. Foto: CRISTI VATAVU

Echipa de handbal feminin junioare 1 (18-19 ani) a Clubului Sportiv Şcolar (CSŞ) din Petroşani antrenată de profesoara Edit Mileti şi-a aflat adversarele cu care va lupta pentru un loc la Turneul Final al Campionatului Naţional.

Repartizată în Seria D a Turneului Semifinal 2 care se va desfăşura în oraşul Roman în perioada 24-26 aprilie, CSŞ Petroşani va înfrunta pe rând echipele CS Universitatea Reşiţa, LPS Roman şi CSŞ 2 Bucureşti.

Junioare I – Turneul Semifinal II

24-26 aprilie 2014

   
Cele 16 echipeau fost repartizate în patru serii, în cadrul fiecareia jucandu-se sistem turneu (fiecare cu fiecare):
Seria A:I1 – CSS GALATI II2 – HC ACTIV PLOPENI III3 – CSS ODORHEI IV4 – LPS BANATUL TIMISOARA
Seria B:II1 – ASC SC. 181 SSP BUCURESTI III2 – LPS BISTRITA IV3 – CSS 2 BAIA MARE I4 – CSS SLOBOZIA
Seria C:III1 – CS ENERGETIC RM. VALCEA IV2 – CSS VIITORUL CLUJ I3 – LPS IASI II4 – COL. TEH. MEDIA BUCURESTI
Seria D:IV1 – CS UNIVERSITATEA RESITA I2 – CSS 2 BUCURESTI II3 – LPS ROMAN III4 – CSS PETROSANI

În Grupa a III-a a Turneului Semifinal 1 care s-a disputat săptămâna trecută în Sala Sporturilor din Deva, CSŞ Petroşani s-a clasat pe locul 4, ultimul calificant, din 6 echipe.Se califică în Turneul Final echipele clasate pe locurile 1 şi 2.

În campionatul regulat CSŞ Petroşani s-a clasat pe locul secund în Seria E cu 25 puncte după liderul CS Universitatea Reşiţa cu 34 puncte.

Turneul Final al Campionatului Naţional de handbal feminin al junioarelor 1 se va disputa în perioada 30 aprilie – 05 mai.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara         Onirismul „cangrenat”, bandajele elegiacului și cadențele simplității. Despre o resurecție a poemului în lirica lui Daniel Mariș         Termoficare/ Serviciu de peste 80 de milioane concesionat de Primăria Petroșani         Accident grav în Gara Simeria: o tânără ar fi încercat să se sinucidă