GIMNASTICĂ. Senioarele din România au câștigat amicalul cu Finlanda

Întâlnirea amicală de gimnastică  dintre echipele naționale de senioare ale României și Finlandei, desfășurată la Deva, sâmbătă după amiază a fost o verificare utilă pentru  stadiul de pregătire,ambele echipe, fiind înscrise să participe la  Campionatele Europene și la Campionatele Mondiale

           Echipa de senioare a fost alcătuită din  Anamaria Ocolișan,Denisa Golgotă,Nica Ivănuș,Maria Holbură și Carmen Ghiciuc iar la junioare au evoluat Ana Maria Puiu,Antonia Duță,Ioana Stănciulescu, Lisa Marchidanu și Daniela Trică.

Arbitrele din brigăzile desemnate de FR Gimnastică au apreciat valoarea execițiilor  după noul cod de punctaj , un concurs greu cu ratări  dar cu un nivel bun de pregătire.

         Echipa de senioare  României a câștigat concursul  de verificare  cu un total de 155,950 puncte în timp ce Finlanda a acumulat 143,500 puncte. Cea mai bună gimnastă din echipa  noastră a fost Denisa Golgotă, deveanca totalizând  51.700 puncte, având  cea mai mare notă din concurs la sărituri 14.400. Celelate gimnaste din echipă au avut următoarele totaluri : Carmen Ghiciuc- 51.500 puncte,Anamaria Ocolișan- 50.100 puncte, Nica Ivanuș  – 38.700  ,Maria Holbură- 49.550 puncte . Carmen Glăvan -49.850 și Laura Iacob 49.250 puncte.

         Echipa de junioare  a avut un total de 153,350puncte  ,cea mai valoroasă gimnastă din lotul junioarelor fiind Ana maria Puiu care a acumulat  51.150 puncte. Antonia Duță(49.900 puncte),Lisa Marchidanu(48.850 ),Daniela Trică(48.850) și Ioana Stănciulescu(a evoluat numai la paralele).

       Din echipa finlandeză de senioare s-au evidențiat  Sani Makella ( total 48.850 puncte) , Enni Kettunen (46.850 puncte) și junioara Sata Loikas cu un total de 46.600 puncte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece + 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spectacol la Teatrul de Artă Deva: „Audiția.ro”         Ziua Poliției Române, celebrată în județul Hunedoara         Echipa RobotX din Hunedoara va reprezenta România la Campionatul mondial de Robotică         EUROPARLAMENTARE. Iuliu Winkler, Medalia de Aur a Societății pentru Încurajarea Progresului din Paris         ZIUA MONDIALĂ A APEI. Apa Prod, lecţii deschide despre rostul apei în trei municipii din judeţ         Invazie de pelerini la Mănăstirea Prislop: mii de oameni s-au rugat la mormântul lui Arsenie Boca         Fântâna arteziană din Piaţa Victoriei va fi repusă în funcţiune         Accident mortal pe șoseaua Hațeg – Petroșani         Gest golănesc făcut de Costel Avram: a îmbrâncit o jurnalistă care a venit să îi pună întrebări         Răzvan Mareş și alţi patru au furat prezenţa unor copii la Madrid, la un eveniment unic în viaţa tinerilor sportivi         Și eu… România în primul rând!         Un fiu al pădurenilor         Chinez prins muncind la negru în Hunedoara         Intrare gratuită la Sarmizegetusa Regia         Ce se întâmplă cu proiectul de 20 de milioane de euro, pentru transportul ecologic din Valea Jiului         Drum de cinci kilometri din Ținutul Pădurenilor modernizat cu fonduri de la Consiliul Județean         Rusalin Ișfănoni a primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Hunedoara         Cum s-a ajuns la dezastrul de pe drumul județean spre Sarmizegetusa Regia         Florin Radu, consilier independent la Băiţa, s-a înscris în ALDE         Gheorghe Falcă și-a prezentat planurile pentru alegerile europarlamentare la Deva