GIMNASTICĂ. Senioarele din România au câștigat amicalul cu Finlanda

Întâlnirea amicală de gimnastică  dintre echipele naționale de senioare ale României și Finlandei, desfășurată la Deva, sâmbătă după amiază a fost o verificare utilă pentru  stadiul de pregătire,ambele echipe, fiind înscrise să participe la  Campionatele Europene și la Campionatele Mondiale

           Echipa de senioare a fost alcătuită din  Anamaria Ocolișan,Denisa Golgotă,Nica Ivănuș,Maria Holbură și Carmen Ghiciuc iar la junioare au evoluat Ana Maria Puiu,Antonia Duță,Ioana Stănciulescu, Lisa Marchidanu și Daniela Trică.

Arbitrele din brigăzile desemnate de FR Gimnastică au apreciat valoarea execițiilor  după noul cod de punctaj , un concurs greu cu ratări  dar cu un nivel bun de pregătire.

         Echipa de senioare  României a câștigat concursul  de verificare  cu un total de 155,950 puncte în timp ce Finlanda a acumulat 143,500 puncte. Cea mai bună gimnastă din echipa  noastră a fost Denisa Golgotă, deveanca totalizând  51.700 puncte, având  cea mai mare notă din concurs la sărituri 14.400. Celelate gimnaste din echipă au avut următoarele totaluri : Carmen Ghiciuc- 51.500 puncte,Anamaria Ocolișan- 50.100 puncte, Nica Ivanuș  – 38.700  ,Maria Holbură- 49.550 puncte . Carmen Glăvan -49.850 și Laura Iacob 49.250 puncte.

         Echipa de junioare  a avut un total de 153,350puncte  ,cea mai valoroasă gimnastă din lotul junioarelor fiind Ana maria Puiu care a acumulat  51.150 puncte. Antonia Duță(49.900 puncte),Lisa Marchidanu(48.850 ),Daniela Trică(48.850) și Ioana Stănciulescu(a evoluat numai la paralele).

       Din echipa finlandeză de senioare s-au evidențiat  Sani Makella ( total 48.850 puncte) , Enni Kettunen (46.850 puncte) și junioara Sata Loikas cu un total de 46.600 puncte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
MAJORARE/ Taxele și impozitele locale de la Petroșani, în dezbatere publică         PARADOX/ Minele pe închidere și-au depășit planul. Cele ”viabile” sunt în urmă         Utilajele de deszăpezire au fost scoase pe drumurile județului         Prima ninsoare pe șoselele din Hunedoara         CEH nu are stocuri pentru iarnă. Care sunt cauzele         Omagiu minerilor și salvatorilor minieri, morți în explozia de la Petrila         Calvarul șoferilor de pe DN 7 ia sfârșit: se redeschide autostrada         Accident grav pe DN 7         Adolescenți prinși la furat         Poliţiştii hunedoreni sunt pe urmele unor indivizi care au înşelat un hunedorean         Exerciţii tactice antiteroriste în Deva         Trecerea de pietoni de la Sântandrei va fi semnalizată         Primăria Deva, pregătită pentru iarnă         Începe distribuirea tichetelor gratuite pentru transportul public local         Când va dispărea „clădirea fantomă” din Parcul Corvin         Adolescenta răpită şi torturată de fostul iubit a fost condamnată         OMAGIU/ Un monument și un muzeu al salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         CONCURS. Salvatorii minieri și de suprafață se întrec la Petroșani         Elevă accidentată de microbuz, în Deva         Hoții de pe calea ferată