GIMNASTICĂ. Senioarele din România au câștigat amicalul cu Finlanda

Întâlnirea amicală de gimnastică  dintre echipele naționale de senioare ale României și Finlandei, desfășurată la Deva, sâmbătă după amiază a fost o verificare utilă pentru  stadiul de pregătire,ambele echipe, fiind înscrise să participe la  Campionatele Europene și la Campionatele Mondiale

           Echipa de senioare a fost alcătuită din  Anamaria Ocolișan,Denisa Golgotă,Nica Ivănuș,Maria Holbură și Carmen Ghiciuc iar la junioare au evoluat Ana Maria Puiu,Antonia Duță,Ioana Stănciulescu, Lisa Marchidanu și Daniela Trică.

Arbitrele din brigăzile desemnate de FR Gimnastică au apreciat valoarea execițiilor  după noul cod de punctaj , un concurs greu cu ratări  dar cu un nivel bun de pregătire.

         Echipa de senioare  României a câștigat concursul  de verificare  cu un total de 155,950 puncte în timp ce Finlanda a acumulat 143,500 puncte. Cea mai bună gimnastă din echipa  noastră a fost Denisa Golgotă, deveanca totalizând  51.700 puncte, având  cea mai mare notă din concurs la sărituri 14.400. Celelate gimnaste din echipă au avut următoarele totaluri : Carmen Ghiciuc- 51.500 puncte,Anamaria Ocolișan- 50.100 puncte, Nica Ivanuș  – 38.700  ,Maria Holbură- 49.550 puncte . Carmen Glăvan -49.850 și Laura Iacob 49.250 puncte.

         Echipa de junioare  a avut un total de 153,350puncte  ,cea mai valoroasă gimnastă din lotul junioarelor fiind Ana maria Puiu care a acumulat  51.150 puncte. Antonia Duță(49.900 puncte),Lisa Marchidanu(48.850 ),Daniela Trică(48.850) și Ioana Stănciulescu(a evoluat numai la paralele).

       Din echipa finlandeză de senioare s-au evidențiat  Sani Makella ( total 48.850 puncte) , Enni Kettunen (46.850 puncte) și junioara Sata Loikas cu un total de 46.600 puncte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Manifestări.Eroii omagiaţi la 1.600 de metri altitudine         Comemorare la un an de la moartea scriitoarei Ileana Lucia Floran         Primarul propune premierea elevilor din echipa RobotX Hunedoara și a profesorului lor         Sute de participanți la Caravana Culturii în Cetatea Devei         Penele de curent nu vor mai bloca Telecabina care asigură transportul turiștilor în Cetatea Deva         Accident provocat de o tânără de 18 ani         Atenție șoferi. Traficul de pe Autostrada A1 va fi deviat pe centura Devei         Terenurile și clădirile pe care urma să fie construit parcul de retail Carrefour au fost achiziționate         19 turiști au rămas blocați în telecabina Cetății Devei         Sărbătoarea Pădurenilor de pe Dealul Cornetului         FOTO. Poiana Omului, paradisul din Munții Orăștiei         Ultimii pași înainte de reabilitarea Castelului Corvinilor         Villa rustica şi necropola antică de pe malul Lacului Cinciş         Aur pentru echipa României de robotică. Elevii din Hunedoara au întrecut 160 de țări         Drumul spre Lacul Cinciș a fost asfaltat parțial. Unde se poate circula în condiții normale         Biserica medievală Strei va intra în reparații         Cum trebuie purtati blugii skinny fit in functie de silueta – P.         NUMIRE. Cristian Ionică, noul director al Apa Serv Valea Jiului         OMAGIU. Monumentul salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         ACORD Contractul Colectiv de Muncă al minerilor şi energeticienilor, prelungit cu încă un an