GIMNASTICĂ. Senioarele din România au câștigat amicalul cu Finlanda

Întâlnirea amicală de gimnastică  dintre echipele naționale de senioare ale României și Finlandei, desfășurată la Deva, sâmbătă după amiază a fost o verificare utilă pentru  stadiul de pregătire,ambele echipe, fiind înscrise să participe la  Campionatele Europene și la Campionatele Mondiale

           Echipa de senioare a fost alcătuită din  Anamaria Ocolișan,Denisa Golgotă,Nica Ivănuș,Maria Holbură și Carmen Ghiciuc iar la junioare au evoluat Ana Maria Puiu,Antonia Duță,Ioana Stănciulescu, Lisa Marchidanu și Daniela Trică.

Arbitrele din brigăzile desemnate de FR Gimnastică au apreciat valoarea execițiilor  după noul cod de punctaj , un concurs greu cu ratări  dar cu un nivel bun de pregătire.

         Echipa de senioare  României a câștigat concursul  de verificare  cu un total de 155,950 puncte în timp ce Finlanda a acumulat 143,500 puncte. Cea mai bună gimnastă din echipa  noastră a fost Denisa Golgotă, deveanca totalizând  51.700 puncte, având  cea mai mare notă din concurs la sărituri 14.400. Celelate gimnaste din echipă au avut următoarele totaluri : Carmen Ghiciuc- 51.500 puncte,Anamaria Ocolișan- 50.100 puncte, Nica Ivanuș  – 38.700  ,Maria Holbură- 49.550 puncte . Carmen Glăvan -49.850 și Laura Iacob 49.250 puncte.

         Echipa de junioare  a avut un total de 153,350puncte  ,cea mai valoroasă gimnastă din lotul junioarelor fiind Ana maria Puiu care a acumulat  51.150 puncte. Antonia Duță(49.900 puncte),Lisa Marchidanu(48.850 ),Daniela Trică(48.850) și Ioana Stănciulescu(a evoluat numai la paralele).

       Din echipa finlandeză de senioare s-au evidențiat  Sani Makella ( total 48.850 puncte) , Enni Kettunen (46.850 puncte) și junioara Sata Loikas cu un total de 46.600 puncte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − paisprezece =

ACTUALITATE
Se duc în Germania să învețe cum se protejează patrimoniul         Primarii Văii Jiului au întocmit lista proiectelor pentru care ar vrea fonduri europene         Hramul Schitului aduce în Straja sute de oameni din întreaga țară         Noaptea Muzeelor la Castelul Corvinilor         Un microbuz cu nouă persoane a fost implicat într-un accident rutier         Festivalul de muzică pop „Deva Music Star”         Noaptea muzeelor, la Deva, Orăștie și Brad         Turneul Naţional „Flautul Fermecat” – Deva         LOCURI UNICE ÎN ROMÂNIA. Spa-urile antice în care se răsfăţau dacii şi romanii         Recidivă. Relee CFR de peste 27.000 de lei furate dintr-un laborator         Carmen Hărău a fost găsită în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate         Family Day by STC         Expoziția de pictură „Angeli et Daemones” la Muzeul din Deva         Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Deva         Tinerețea poeziei         Infirmiera care și-a ucis fiul a fost arestată preventiv         Ultimele achiziții de vară, la Primăria Hunedoara         Prins la furat pe calea ferată         Directorul general al CNAIR SA, Narcis Neaga, vizită tehnică pe șantierul Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva         Accident grav în Bălata