GIMNASTICĂ ARTISTICĂ/Campioane şcolare!

Gimnastele de la Colegiul Naţional Sportiv (CNS)„Cetate” Deva au dominat întrecerea rezervată Junioarelor 2 Nivel 4 (12-13 ani) din cadrul Campionatelor Naţionale Şcolare feminine care s-au desfăşurat la finele săptămânii trecute la Buzău.

12-GYM

Astfel, echipa CNS „Cetate” Deva formată din gimnastele Olivia Câmpian, Alisia Botnaru, Denisa Florea şi Nica Ivănuş a câştigat titlul de campioană naţională. Mai mult Olivia Câmpian este vicecampioană la individual compus probă în care Alisia Botnaru s-a clasat pe locul 3, iar Denis Florea pe locul 4.

Campioane şi pe aparate

Fetele de la „Cetate” Deva au câştigat alte 9 medalii (două de aur, 6 de argint şi 1 de bronz ) în concursurile pe aparate! Astfel, gimnastele devence au acaparat podiumul la paralele unde Olivia Câmpian (foto) a luat medalie de aur, Denisa Florea şi Alisia Botnaru de argint. Alisia Botnaru s-a impus la sărituri probă în care a fost secondată de Olivia Câmpian. La bârnă Alisia Botnaru a luat medalii de argint iar Olivia Câmpian medalii de bronz, iar la sol Alisia Botnaru şi Olivia Câmpian au împărţit treapta a doua a podiumului.

CNS „Cetate” Deva a mai bifat o medalii de argint şi în concursul Junioarelor 2 Nivel 3 (11 ani) prin Lavinia Jitea la sol.

Sportivele sunt antrenate de Gina Gogean, Sorin Tolteanu şi Lenuţa Şeulean de la CNS Cetate Deva iar Olivia Câmpian de Liliana Cosma şi Florin Cotuţiu, la Lotul naţional de Junioare de la Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei