GIMNASTICĂ ARTISTICĂ/Campioane şcolare!

Gimnastele de la Colegiul Naţional Sportiv (CNS)„Cetate” Deva au dominat întrecerea rezervată Junioarelor 2 Nivel 4 (12-13 ani) din cadrul Campionatelor Naţionale Şcolare feminine care s-au desfăşurat la finele săptămânii trecute la Buzău.

12-GYM

Astfel, echipa CNS „Cetate” Deva formată din gimnastele Olivia Câmpian, Alisia Botnaru, Denisa Florea şi Nica Ivănuş a câştigat titlul de campioană naţională. Mai mult Olivia Câmpian este vicecampioană la individual compus probă în care Alisia Botnaru s-a clasat pe locul 3, iar Denis Florea pe locul 4.

Campioane şi pe aparate

Fetele de la „Cetate” Deva au câştigat alte 9 medalii (două de aur, 6 de argint şi 1 de bronz ) în concursurile pe aparate! Astfel, gimnastele devence au acaparat podiumul la paralele unde Olivia Câmpian (foto) a luat medalie de aur, Denisa Florea şi Alisia Botnaru de argint. Alisia Botnaru s-a impus la sărituri probă în care a fost secondată de Olivia Câmpian. La bârnă Alisia Botnaru a luat medalii de argint iar Olivia Câmpian medalii de bronz, iar la sol Alisia Botnaru şi Olivia Câmpian au împărţit treapta a doua a podiumului.

CNS „Cetate” Deva a mai bifat o medalii de argint şi în concursul Junioarelor 2 Nivel 3 (11 ani) prin Lavinia Jitea la sol.

Sportivele sunt antrenate de Gina Gogean, Sorin Tolteanu şi Lenuţa Şeulean de la CNS Cetate Deva iar Olivia Câmpian de Liliana Cosma şi Florin Cotuţiu, la Lotul naţional de Junioare de la Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 13 =

ACTUALITATE
Peste 250 de infractori depistați cu ajutorul tehnicii criminialistice         POSTUL PAȘTELUI. Arsenie Boca și secretele celor mai puternice învăţături din Post         Singurătatea satelor din tărâmul de vis al Grădiștii Muncelului         Tânărul din Hunedoara care îi tunde gratuit pe sărmanii dintr-un oraş englez         Alin Simota face primii pași spre eliberare         În atenția crescătorilor de ovine         Curățenie generală pe râul Zlaști         Elevă bătută într-o școală din Deva         Cetatea Devei, subiectul unui nou scandal: ce beneficii și-au dat administratorii sitului         Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei