GIMNASTICĂ ARTISTICĂ/Campioane şcolare!

Gimnastele de la Colegiul Naţional Sportiv (CNS)„Cetate” Deva au dominat întrecerea rezervată Junioarelor 2 Nivel 4 (12-13 ani) din cadrul Campionatelor Naţionale Şcolare feminine care s-au desfăşurat la finele săptămânii trecute la Buzău.

12-GYM

Astfel, echipa CNS „Cetate” Deva formată din gimnastele Olivia Câmpian, Alisia Botnaru, Denisa Florea şi Nica Ivănuş a câştigat titlul de campioană naţională. Mai mult Olivia Câmpian este vicecampioană la individual compus probă în care Alisia Botnaru s-a clasat pe locul 3, iar Denis Florea pe locul 4.

Campioane şi pe aparate

Fetele de la „Cetate” Deva au câştigat alte 9 medalii (două de aur, 6 de argint şi 1 de bronz ) în concursurile pe aparate! Astfel, gimnastele devence au acaparat podiumul la paralele unde Olivia Câmpian (foto) a luat medalie de aur, Denisa Florea şi Alisia Botnaru de argint. Alisia Botnaru s-a impus la sărituri probă în care a fost secondată de Olivia Câmpian. La bârnă Alisia Botnaru a luat medalii de argint iar Olivia Câmpian medalii de bronz, iar la sol Alisia Botnaru şi Olivia Câmpian au împărţit treapta a doua a podiumului.

CNS „Cetate” Deva a mai bifat o medalii de argint şi în concursul Junioarelor 2 Nivel 3 (11 ani) prin Lavinia Jitea la sol.

Sportivele sunt antrenate de Gina Gogean, Sorin Tolteanu şi Lenuţa Şeulean de la CNS Cetate Deva iar Olivia Câmpian de Liliana Cosma şi Florin Cotuţiu, la Lotul naţional de Junioare de la Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase + unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ajutor pentru Maria, femeia rămasă fără casa din pădure         NEGOCIERI/ Sindicatul ”Muntele” solicită bilete de odihnă și tratament pentru angajații CEH!         O tânără a fost răpită, iar iubitul său a fost bătut și tâlhărit         Ordin de protecție pentru un bărbat din Petroșani care a amenințat fiicele concubinei sale         Peste 150 de elevi au fost examinați medical, după ce o profesoară a fost diagnosticată cu TBC         Tragedie în satul Merișor         Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor