GIMNASTICĂ ARTISTICĂ/Campioane şcolare!

Gimnastele de la Colegiul Naţional Sportiv (CNS)„Cetate” Deva au dominat întrecerea rezervată Junioarelor 2 Nivel 4 (12-13 ani) din cadrul Campionatelor Naţionale Şcolare feminine care s-au desfăşurat la finele săptămânii trecute la Buzău.

12-GYM

Astfel, echipa CNS „Cetate” Deva formată din gimnastele Olivia Câmpian, Alisia Botnaru, Denisa Florea şi Nica Ivănuş a câştigat titlul de campioană naţională. Mai mult Olivia Câmpian este vicecampioană la individual compus probă în care Alisia Botnaru s-a clasat pe locul 3, iar Denis Florea pe locul 4.

Campioane şi pe aparate

Fetele de la „Cetate” Deva au câştigat alte 9 medalii (două de aur, 6 de argint şi 1 de bronz ) în concursurile pe aparate! Astfel, gimnastele devence au acaparat podiumul la paralele unde Olivia Câmpian (foto) a luat medalie de aur, Denisa Florea şi Alisia Botnaru de argint. Alisia Botnaru s-a impus la sărituri probă în care a fost secondată de Olivia Câmpian. La bârnă Alisia Botnaru a luat medalii de argint iar Olivia Câmpian medalii de bronz, iar la sol Alisia Botnaru şi Olivia Câmpian au împărţit treapta a doua a podiumului.

CNS „Cetate” Deva a mai bifat o medalii de argint şi în concursul Junioarelor 2 Nivel 3 (11 ani) prin Lavinia Jitea la sol.

Sportivele sunt antrenate de Gina Gogean, Sorin Tolteanu şi Lenuţa Şeulean de la CNS Cetate Deva iar Olivia Câmpian de Liliana Cosma şi Florin Cotuţiu, la Lotul naţional de Junioare de la Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ministrul Transporturilor: Tronsonul IV va fi gata în 2018. Dealul liliecilor încurcă planurile de realizare a Autostrăzii         ALDE A DEPUS ÎN PARLAMENT LEGEA LOBBY-ULUI. Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: Ne dorim reglementarea acestei activităţi, după liberele practici din lumea democratică         Noaptea bibliotecilor         Hoți de cărbune prinși la furat. Prada a însumat șapte tone de minereu         ALDE vrea să câştige Hunedoara cu „Dezvoltarea judeţului prin turism”         IN MEMORIAM. Nicolae Adam, 10 ani de la „naşterea pentru eternitate”         Accident mortal în Dobra         Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei         Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți