GIMNASTICĂ AEROBICĂ. CUPA CETĂȚII – ediția XXI

CNS Cetate Deva cu sprijinul Direcției judetene de sport și tineret, a Inspectoratului  Școlar județean și a Primăriei municipiului Deva, a organizat la sala Sporturilor din Deva cea de a XXI- a ediție a Cupei cetății la gimnastică aerobică, competiție la care au fost prezenți sportivi de la 10 cluburi din țară și din republica Moldova.

Au fost în concurs și   componenții lotului național de juniori, care vor participa peste  o săptămână la Campionatul Mondial  de gimnastică aerobică din Portugalia, pentru ei concursul de la Deva fiind o bună verificare.

              Rezultate tehnice: seniori- feminin 1.Valeria Baxan(SS 1 Bălți) 2. Elena Odoro( Universitatea Arad) 3. Theea Milea(Farul Constanța) catergoria I- individual  masculin-1. David Gavrilovici(lot național juniori-CS Gimnasi iași)) 2. Daniel Țavoc(lot național Universitatea Arad)3.Nicușor Scânteie(Farul Constanța) feminin: 1.Ana Guțu( SS 1 Bălți) 2. Giorgiana Negrea 3. Nicoleta Patrichi(ambele CNS Cetate Deva)

            La categoria a II-a  au urcat pe podiumul de premiere: individual feminin 1. Claudia Ristea 2. Iustina Rusus(ambele UNEFS București) 3.Larisa Șuiu( Triumf) masculin: 1 Leonard Manta(Farul) 2. Vlad Siminea( Triumf) 3. Paul Gherca( Gimnis Iași) Perechi 1. CSS Triumf. 2 Gimnis Iași 3. CNS Cetate Deva cu Raluca Bocșer și Darius Irimie. Grup: 1 UNEFS Bucuresti 2. CNS Cetate Deva(  Mihaiu Daria, Mirela Frîncu, Raluca Bocșer, Adina Tiurean, Denisa Popescu) 3. Gimnis I .Trio- primele două locuri au fost ocupate de reprezentanții de la UNEFS Bucuresti iar pe locul  trei cei de la CNS Cetate Deva cu Mirela Frâncu,Raluca Bocșer ,Daria Mihaiu.

           Categoria a III-a perechi mixte primele două locuri au fost ocupate de sportivii de la SS 1 Bălți locul 3 revenind  echipei de la CSM Arad iar  CNS Cetate Deva cu Luissiana Budică, Alexandru Cioranu, s-au clasat pe locul IV.Competiția de trio a fost câștigată de CSS Triumf, următă în clasament de UNEFS București și Farul Constanta iar cea de grup a revenit reprezentanților de la CSS Triumf urmați în clasament de Farul Constanța și Gimnis iași.

          Trofeul Cupa cetății ediția 2018 a fost a revenit SS 1 Bălți Republica Moldova care au totalizat 90 de puncte, urmați de UNEFS București(83.83 puncte) și  Gimnis Iasi(79.52 puncte). CSN Cetate Deva  s-a situat pe locul patru cu un total de 77 de puncte

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Restricții până în august pe DN 76. Se lucrează la autostradă         Vscolul a făcut ravagii în Râușor – Retezat         3 lei pentru Salvital. Pe cap de locuitor. Totalul – peste 125.000 de lei         Contractul de finanțare pentru reabilitarea a 10 drumuri județene ar putea fi semnat în zilele următoare         Primăria Deva susține financiar Spitalul Județean de Urgență         Povestea tristă a turnului celei mai vechi biserici din Deva         Primăria Municipiului Deva va plăti, luni, bursele de merit și performanță         Au cerut sprijin pentru revizia tractoarelor și curățarea terenurilor împădurite         Au refuzat facturile la gunoi. Primarii din Valea Jiului față în față cu Supercom. CJ Hunedoara – mediator         Expertiza care arată cât de degradat este podul peste Strei         Incendiu puternic la marginea autostrăzii         O clipă de neatenție i-a fost fatală unui șofer din Deva         Razie de amploare în Hunedoara. A fost prins un recidivist extrem de periculos         Florin Oancea: Un nou pas important pentru deschiderea și dezvoltarea zonei Grigorescu din Deva         Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: Raportat la 2018, bugetul investițiilor este mai mare cu 15,7 miliarde de lei         HUNEDOARA PESEDISTĂ. Gunoierul Brai – Cata funcţionează fără autorizaţie de mediu. Garda de mediu zice că e OK şi fără         Accident rutier grav. ATV-ul condus de un tânăr a fost lovit de mașină         Sentință pentru Marian Muntean, în dosarul de conflict de interese         Dosarul de dare de mită pentru lucrări în turism se întoarce în instanță. Frații Gărdean vin din nou în fața judecătorilor         Doi bărbaţi au murit înecați în nordul şi centrul judeţului Hunedoara