FOTOGALERIE/FOBAL/LIGA A IV-A HUNEDOARA/ETAPA A XXI-A/Victorie de aur

Aurul Certej a câştigat derbi-ul aurarilor cu Aurul Brad.

11-AURUL Deşi scorul final nu lasă loc de prea multe discuţii partida dintre Aurul Certej şi Aurul Brad a fost una echilibrată în care gazdele au fost sigure pe victorie doar în ultimul sfert de oră.

Certejul a deschis scorul în minutul 18 dintr-o lovitură de la 11 metri executată de căpitanul Alexandru Constantin – şut tare pe centru pe sub portarul Robciuc – şi s-au desprins cu golul marcat de Andrei Torok (foto) care l-a deposedat de mingea pe Lup, a pătruns în careu şi a tras pe lângă Robciuc (75).

„O victorie muncită şi meritată care ne menţine cu şanse reale la ocuparea unui loc pe podium la finalul campionatului”, speră tehnicianul Certejului, Elek Szemely.

La scorul de 1-0 Bradul a avut două oportunităţi de a restabili egalitatea însă Bişorca şi Radu Filipaş au ratat ţinta.

Clasată pe un loc în a doua jumătate a clasamentului antrenorul Aurului Brad, Alin Gomoi a motivat declinul echipei cu schimbul de generaţii. „Nu ne simţim deloc bine pe locul 10, însă acesta este efectul schimbului de generaţie din echipă”, a spus Gomoi care pe final i-a oferit debutul în poarta „moţilor” lui Bogdan Jurca un adolescent de doar 16 ani.

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ 

Aurul Certej…………………2 (1)

Al. Botezat – R. Kelemen, Măluţan, Vasiu, Siklodi – Tescu (Salamon), D. Botezat (A. Mureşan), Uruci, Cibian (Părău) – Torok, Al. Constantin (cpt; Ciobanu). Antrenor: Elek Szemely.

Aurul Brad…………………0 (0)

Robciuc (Jurca) – Lup, R. Filipaş, N. Evi, Străuţ – Leaha, Cl. Cristea (I. Filipaş), Ciocan – Nedea, Bişorca, Vurdea. Antrenor: Alin Gomoi.

Au marcat: Al. Constantin (18-pen;), Torok (75’).

Arbitru: Florin Anca (Deva). Asistenţi: Marius Pavăl (Tâmpa) şi Tiberiu Hajdu (Deva). Observator: Răzvan Iacob (Deva).

[/box]

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri