FOTOGALERIE/FOBAL/LIGA A IV-A HUNEDOARA/ETAPA A XXI-A/Victorie de aur

Aurul Certej a câştigat derbi-ul aurarilor cu Aurul Brad.

11-AURUL Deşi scorul final nu lasă loc de prea multe discuţii partida dintre Aurul Certej şi Aurul Brad a fost una echilibrată în care gazdele au fost sigure pe victorie doar în ultimul sfert de oră.

Certejul a deschis scorul în minutul 18 dintr-o lovitură de la 11 metri executată de căpitanul Alexandru Constantin – şut tare pe centru pe sub portarul Robciuc – şi s-au desprins cu golul marcat de Andrei Torok (foto) care l-a deposedat de mingea pe Lup, a pătruns în careu şi a tras pe lângă Robciuc (75).

„O victorie muncită şi meritată care ne menţine cu şanse reale la ocuparea unui loc pe podium la finalul campionatului”, speră tehnicianul Certejului, Elek Szemely.

La scorul de 1-0 Bradul a avut două oportunităţi de a restabili egalitatea însă Bişorca şi Radu Filipaş au ratat ţinta.

Clasată pe un loc în a doua jumătate a clasamentului antrenorul Aurului Brad, Alin Gomoi a motivat declinul echipei cu schimbul de generaţii. „Nu ne simţim deloc bine pe locul 10, însă acesta este efectul schimbului de generaţie din echipă”, a spus Gomoi care pe final i-a oferit debutul în poarta „moţilor” lui Bogdan Jurca un adolescent de doar 16 ani.

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ 

Aurul Certej…………………2 (1)

Al. Botezat – R. Kelemen, Măluţan, Vasiu, Siklodi – Tescu (Salamon), D. Botezat (A. Mureşan), Uruci, Cibian (Părău) – Torok, Al. Constantin (cpt; Ciobanu). Antrenor: Elek Szemely.

Aurul Brad…………………0 (0)

Robciuc (Jurca) – Lup, R. Filipaş, N. Evi, Străuţ – Leaha, Cl. Cristea (I. Filipaş), Ciocan – Nedea, Bişorca, Vurdea. Antrenor: Alin Gomoi.

Au marcat: Al. Constantin (18-pen;), Torok (75’).

Arbitru: Florin Anca (Deva). Asistenţi: Marius Pavăl (Tâmpa) şi Tiberiu Hajdu (Deva). Observator: Răzvan Iacob (Deva).

[/box]

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 1 =

ACTUALITATE
O copilă a murit după ce a căzut de la etajul opt         Când va fi pronunțată sentința în dosarul mafiei comorilor dacice         Căsătorii simbolice de Dragobete, la Castelul Corvinilor         Accident grav pe calea ferată         Agresiune în spital: o femeie a căzut victimă unui recidivist         Trei adolescenți au fost reținuți de polițiști, pentru mai multe tâlhării         Peste 250 de infractori depistați cu ajutorul tehnicii criminialistice         POSTUL PAȘTELUI. Arsenie Boca și secretele celor mai puternice învăţături din Post         Singurătatea satelor din tărâmul de vis al Grădiștii Muncelului         Tânărul din Hunedoara care îi tunde gratuit pe sărmanii dintr-un oraş englez         Alin Simota face primii pași spre eliberare         În atenția crescătorilor de ovine         Curățenie generală pe râul Zlaști         Elevă bătută într-o școală din Deva         Cetatea Devei, subiectul unui nou scandal: ce beneficii și-au dat administratorii sitului         Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani