FOTO. Cea mai sexy jucătoare de fotbal feminin vine din SUA

Sydney Rae Leroux Dwyer (născută la 7 mai 1990) este o jucătoare profesionistă de fotbal și medaliată cu  aur olimpic.

Sportiva desemnată printre cele mai frumoase fotbaliste din lume joacă în prezent rolul Orlando Pride în Liga Națională de Fotbal pentru femei (NWSL).

După ce a reprezentat Canada la diferite nivele de tineret, a ales să joace pentru echipa națională a Statelor Unite ale Americii, sub 20 de ani, începând din 2008 și mai târziu a început să joace pentru echipa națională de vârf din SUA în 2012. Leroux a câștigat peste 75 de meciuri cu echipa națională și a făcut parte din echipele câștigătoare ale americanilor la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 și la Cupa Mondială a Femeilor din 2015.

Leroux a debutat la Whitecaps la vârsta de cincisprezece ani, devenind cea mai tânăr jucătoare a echipei. În 2013, ea și-a făcut debutul profesionist pentru Boston Breakers în NWSL în timpul sezonului inaugural al ligii.

„Cred că multe femei se luptă cu felul în care arată și am vrut să arăt că corpul fiecăruia este diferit. Cred că este o mare afacere să fii atlet și să te simți încrezător în corpul tău și să-l arăți. Nu voi spune că nu m-am luptat niciodată cu modul în care arăt, dar am ajuns la un moment dat în viața mea în care sunt mulțumită de cine sunt”, a spus Leroux, într-un interviu pentru ESPN.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”