FOTO. Cea mai sexy jucătoare de fotbal feminin vine din SUA

Sydney Rae Leroux Dwyer (născută la 7 mai 1990) este o jucătoare profesionistă de fotbal și medaliată cu  aur olimpic.

Sportiva desemnată printre cele mai frumoase fotbaliste din lume joacă în prezent rolul Orlando Pride în Liga Națională de Fotbal pentru femei (NWSL).

După ce a reprezentat Canada la diferite nivele de tineret, a ales să joace pentru echipa națională a Statelor Unite ale Americii, sub 20 de ani, începând din 2008 și mai târziu a început să joace pentru echipa națională de vârf din SUA în 2012. Leroux a câștigat peste 75 de meciuri cu echipa națională și a făcut parte din echipele câștigătoare ale americanilor la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 și la Cupa Mondială a Femeilor din 2015.

Leroux a debutat la Whitecaps la vârsta de cincisprezece ani, devenind cea mai tânăr jucătoare a echipei. În 2013, ea și-a făcut debutul profesionist pentru Boston Breakers în NWSL în timpul sezonului inaugural al ligii.

„Cred că multe femei se luptă cu felul în care arată și am vrut să arăt că corpul fiecăruia este diferit. Cred că este o mare afacere să fii atlet și să te simți încrezător în corpul tău și să-l arăți. Nu voi spune că nu m-am luptat niciodată cu modul în care arăt, dar am ajuns la un moment dat în viața mea în care sunt mulțumită de cine sunt”, a spus Leroux, într-un interviu pentru ESPN.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste