FOTO. Cea mai sexy jucătoare de fotbal feminin vine din SUA

Sydney Rae Leroux Dwyer (născută la 7 mai 1990) este o jucătoare profesionistă de fotbal și medaliată cu  aur olimpic.

Sportiva desemnată printre cele mai frumoase fotbaliste din lume joacă în prezent rolul Orlando Pride în Liga Națională de Fotbal pentru femei (NWSL).

După ce a reprezentat Canada la diferite nivele de tineret, a ales să joace pentru echipa națională a Statelor Unite ale Americii, sub 20 de ani, începând din 2008 și mai târziu a început să joace pentru echipa națională de vârf din SUA în 2012. Leroux a câștigat peste 75 de meciuri cu echipa națională și a făcut parte din echipele câștigătoare ale americanilor la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 și la Cupa Mondială a Femeilor din 2015.

Leroux a debutat la Whitecaps la vârsta de cincisprezece ani, devenind cea mai tânăr jucătoare a echipei. În 2013, ea și-a făcut debutul profesionist pentru Boston Breakers în NWSL în timpul sezonului inaugural al ligii.

„Cred că multe femei se luptă cu felul în care arată și am vrut să arăt că corpul fiecăruia este diferit. Cred că este o mare afacere să fii atlet și să te simți încrezător în corpul tău și să-l arăți. Nu voi spune că nu m-am luptat niciodată cu modul în care arăt, dar am ajuns la un moment dat în viața mea în care sunt mulțumită de cine sunt”, a spus Leroux, într-un interviu pentru ESPN.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara