FOTO. Ana Ivanovic, în topul celor mai frumoase tenismene din lume

Revista Globe&Mail a desemnat-o pe Ana Ivanovic drept cea mai frumoasă jucătoare de tenis din lume.

Ana Ivanović  (n. 6 noiembrie 1987 la Belgrad) este o jucătoare profesionistă de tenis din Serbia, câștigătoare în 2008 la Roland Garros și finalistă în același an la Openul Australian. Ana Ivanovic a fost desemnată cea mai frumoasă tenismenă din lume de revista Globe&Mail.

Ana Ivanovici, care a împlinit 30 de ani în noiembrie trecut, a câștigat din tenis 15,5 milioane de dolari, cărora li s-au adăugat sume importante obținute din contractele publicitare cu Rolex, Yonex, Shiseido, Juice Plus și Adidas. Cu firma germană de echipament a semnat un contract de viață. În plus, ea are o proprietate în Palma de Mallorca, un apartament în Belgrad și o casă de familie în Chicago, momentan închiriată cu 30.000 de euro pe lună.

În luna martie, fostul lider WTA Ana Ivanovici și fotbalistul german Bastian Schweinsteiger au devenit părinții unui băiețel. Ana și Bastian sunt împreună din 2014 și s-au căsătorit pe 12 iulie 2016, la Veneția.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu + paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara         Onirismul „cangrenat”, bandajele elegiacului și cadențele simplității. Despre o resurecție a poemului în lirica lui Daniel Mariș         Termoficare/ Serviciu de peste 80 de milioane concesionat de Primăria Petroșani         Accident grav în Gara Simeria: o tânără ar fi încercat să se sinucidă         Tânără prinsă la furat din vagoane         UE finanțează schimbarea la față a stațiunii Geoagiu Băi         Iarna în satele tăcute din Munţii Orăştiei         DECIZIE/ Populația din Valea Jiului nu va mai plăti apă meteorică!         Recidivistul eliberat de Judecătoria Deva a ucis un tânăr         TELECABINA ÎN AȘTEPTARE. Cetatea Devei, mai pustie ca niciodată         Ce se întâmplă pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză: „Mutați conducta aia!”         Parângul a rămas ore în șir fără curent electric         Fost locotenent al lui Miron Cozma, cu un pas în libertate