FOTBAL/LIGA A IV-A HUNEDOARA/Iarna se numără golurile „la judeţ”

Liderul campionatului judeţean de fotbal, CNS Cetate Deva dă şi golgheterul turului. VEZI DESPRE CINE ESTE VORBA ŞI CÂTE GOLURI A DAT!

ŞTIE CEL MAI SCURT DRUMU SPRE POARTĂ. Adrian Pribac a fost golgheterul sezonului 2013-2014 al Ligii a IV-a Hunedoara cu 31 de goluri marcate pentru Retezatul Haţeg  

ŞTIE CEL MAI SCURT DRUMU SPRE POARTĂ. Adrian Pribac a fost golgheterul sezonului 2013-2014 al Ligii a IV-a Hunedoara cu 31 de goluri marcate pentru Retezatul Haţeg

Cel mai bun marcator al Ligii a IV-a Hunedoara în prima parte a campionatului, Adrian Pribac (foto), are o medie de 1,3 goluri pe meci. Mai precis în primele 15 etape Pribac a marcat în total 20 de goluri.

Mijlocaşul lui CNS Cetate Deva a reuşit două hat-trick-uri (trei goluri într-un joc n.r.), în alte trei a partide a înscris câte o „dublă” şi nu a nimerit poarta adversă doar în trei meciuri (cu Inter Petrila, Gloria Geoagiu şi Aurul Certej).

Doar alţi doi jucători au reuşit să înscrie peste 10 goluri în tur: Adrian Pepenar (Şoimul Băiţa) şi Alexandru Constantin (Aurul Certej) – ambii cu câte 12 goluri.

Alexandru Constantin este singurul jucător din judeţ autor a patru goluri într-un meci (Aurul Certej – Victoria Călan, scor 4-2, et. IX-a)

În total în cele 210 jocuri ale celor 15 etape s-au înscris 358 goluri.

Cele mai multe goluri, 33, s-au marcat în etapa a XI-a iar cele mai puţine, 16, în etapa a XII-a.

Haţeganii au greşit de trei ori poarta

Au fost şi şase autogoluri. Jucătorii campioanei en-titre, Retezatul Haţeg au înscris de cele mai multe ori în proprie poartă: de trei ori.

Per echipe cele mai multe goluri a marcat CNS Cetate Deva – 55 de goluri (un autogol) la polul opus aflându-se Retezatul Haţeg – patru goluri (un autogol).

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare