FOTBAL JUNIORI. TARGET: Trofeul „Cupa de Iarnă”

În această sâmbătă, la Simeria, se vor disputa meciurile din cadrul celei de-a II-a ediţii a competiţiei „Cupa de Iarnă”, destinată copiilor născuţi în anii 2004-2005

 

La invitaţia antrenorului simerian Dorin Costea,  pe lângă cele patru echipe de juniori 2004 – 2005 ale clubului organizator CFR SIMERIA, au confirmat participarea echipe de la cluburile ACS KIDS TÂMPA 2015 BRAŞOV, CS UNIVERSITATEA PETROŞANI,  CSO RETEZATUL HAŢEG, CS HUNEDOARA, împărţite în trei grupe.  Meciurile se vor disputa în sala de sport a Şcolii Generale  nr. 2 Simeria, sâmbătă, 28 ianuarie, începând cu ora 8.

Câştigătoarea seriei va fi echipa care va acumula cel mai mare număr de puncte. În cazul în care mai multe echipe se află la egalitate de puncte, se va întocmi clasamentul separat doar între acestea ţinându-se cont de următoarele criterii:
a) numărul mai mare de puncte obţinute în jocurile directe disputate între echipele aflate la egalitate de puncte.
b) golaverajul mai bun în jocurile directe disputate între echipele aflate la egalitate de puncte.
c) Numărul mai mare de goluri marcate în întâlnirile directe

La festivitatea de premiere (ora 17) se vor acorda cupe şi medalii pentru locurile 1, 2, 3, precum şi diplome şi trofee individuale pentru: cel mai bun jucător al competiţiei, cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător şi golgeterul competiţiei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − doi =

ACTUALITATE
Atenție! Se montează parapeți pe DN 7, la ieșirea din Deva și în Mintia         Agresiune într-o școală din Călan         Hunedoreni reținuți în dosarul jafului vagoanelor de cărbune         Peste 100 de candidați pe posturile de ofițeri și agenți de poliție         Gestul motocicliștilor care au schimbat viaţa „bunicului Victor“         Grupare de hoți de cărbune destructurată. Prejudiciul este imens         Elevii din Hunedoara dați dispăruți de familii au revenit acasă         Mii de familii au rămas în beznă în urma fenomenelor meteo extreme         Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată în Hunedoara         Cod portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara         SCÂNTEI ÎN CL DEVA. Răzvan Mareş rămâne vice. PSD trage clapă devenilor         Sarmizegetusa Regia se va închide pentru 30 de zile         Doi adolescenți sunt dați dispăruți         Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă         Doliu în breasla magistraților din Hunedoara         Accident rutier pe DN 66, cu doi răniți         Consiliul județean a returnat 2.000.000 lei pentru drumul din munții Orăștiei         Atleta Maria Cioncan va fi comemorată în Hunedoara         Incident grav în gara Devei. Agenții de pază au deschis focul         Autoutilitară mistuită de flăcări pe autostradă