FOTBAL JUNIORI. TARGET: Trofeul „Cupa de Iarnă”

În această sâmbătă, la Simeria, se vor disputa meciurile din cadrul celei de-a II-a ediţii a competiţiei „Cupa de Iarnă”, destinată copiilor născuţi în anii 2004-2005

 

La invitaţia antrenorului simerian Dorin Costea,  pe lângă cele patru echipe de juniori 2004 – 2005 ale clubului organizator CFR SIMERIA, au confirmat participarea echipe de la cluburile ACS KIDS TÂMPA 2015 BRAŞOV, CS UNIVERSITATEA PETROŞANI,  CSO RETEZATUL HAŢEG, CS HUNEDOARA, împărţite în trei grupe.  Meciurile se vor disputa în sala de sport a Şcolii Generale  nr. 2 Simeria, sâmbătă, 28 ianuarie, începând cu ora 8.

Câştigătoarea seriei va fi echipa care va acumula cel mai mare număr de puncte. În cazul în care mai multe echipe se află la egalitate de puncte, se va întocmi clasamentul separat doar între acestea ţinându-se cont de următoarele criterii:
a) numărul mai mare de puncte obţinute în jocurile directe disputate între echipele aflate la egalitate de puncte.
b) golaverajul mai bun în jocurile directe disputate între echipele aflate la egalitate de puncte.
c) Numărul mai mare de goluri marcate în întâlnirile directe

La festivitatea de premiere (ora 17) se vor acorda cupe şi medalii pentru locurile 1, 2, 3, precum şi diplome şi trofee individuale pentru: cel mai bun jucător al competiţiei, cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător şi golgeterul competiţiei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei         Lansare de carte la Hunedoara         Simulator de incendiu prezentat, în premieră în România, la I.S.U. Hunedoara         ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”         Imagini șocante pe autostradă: patru oameni au murit după ce un șofer a intrat pe contrasens         Comunicat de presă Daimler România         Accident pe bulevard