FOTBAL JUNIORI. TARGET: Trofeul „Cupa de Iarnă”

În această sâmbătă, la Simeria, se vor disputa meciurile din cadrul celei de-a II-a ediţii a competiţiei „Cupa de Iarnă”, destinată copiilor născuţi în anii 2004-2005

 

La invitaţia antrenorului simerian Dorin Costea,  pe lângă cele patru echipe de juniori 2004 – 2005 ale clubului organizator CFR SIMERIA, au confirmat participarea echipe de la cluburile ACS KIDS TÂMPA 2015 BRAŞOV, CS UNIVERSITATEA PETROŞANI,  CSO RETEZATUL HAŢEG, CS HUNEDOARA, împărţite în trei grupe.  Meciurile se vor disputa în sala de sport a Şcolii Generale  nr. 2 Simeria, sâmbătă, 28 ianuarie, începând cu ora 8.

Câştigătoarea seriei va fi echipa care va acumula cel mai mare număr de puncte. În cazul în care mai multe echipe se află la egalitate de puncte, se va întocmi clasamentul separat doar între acestea ţinându-se cont de următoarele criterii:
a) numărul mai mare de puncte obţinute în jocurile directe disputate între echipele aflate la egalitate de puncte.
b) golaverajul mai bun în jocurile directe disputate între echipele aflate la egalitate de puncte.
c) Numărul mai mare de goluri marcate în întâlnirile directe

La festivitatea de premiere (ora 17) se vor acorda cupe şi medalii pentru locurile 1, 2, 3, precum şi diplome şi trofee individuale pentru: cel mai bun jucător al competiţiei, cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător şi golgeterul competiţiei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + patru =

ACTUALITATE
Accident în Deva. Copil lovit de mașină         Accidentată pe trecerea de pietoni         Hoț prins în flagrant în locuința unui devean         Șeful IPJ Hunedoara a dat în judecată un jurnalist, pentru afirmații calomnioase         Cristian Resmeriță le-a cumpărat apartamente în Timișoara celor doi copii         Cea mai bună veste pentru fermieri. A început plata avansului APIA         Aproape 100 de cereri de executare silită pe numele CEH         DEZVĂLUIRI. Sentința violatorului unei eleve de 11 ani din Deva, ademenită cu lecții de dans         Accident rutier provocat de un minor         Salvată de sonerie         Nu s-a lăsat înșelată de escroci         Femeie înșelată cu 5.000 de lei și 200 de euro         Mărfuri în valoare de peste 1.534.400 lei, transportate fără documente legale, au fost confiscate         Soarta indecisă a „mafiei fierului vechi”: zece ani de procese         Razie pe autostrăzi: au condus cu peste 210 km/h         START ÎN CURSA ELECTORALĂ. Ovidiu Popa, candidatul ALDE la postul de primar al Devei, s-a înscris oficial         PROIECTE DE CANDIDAT – OVIDIU IOAN POPA: Sunt bani europeni pentru un spital modern de Pediatrie la Deva         ÎNȚEPĂTURI POLITICE. Deputatul Marius Surgent despre candidatul Hopa Petrică         Ziua Recoltei la Geoagiu (FOTO)         Expoziție cu vederi de epocă, la Orăștie