Fotbal de sală. Start în Cupa Liceelor

S-a dat startul celei mai importante competiţii de fotbal în sală la nivelul liceenilor, Cupa liceelor BIG FM, eveniment sportiv aflat la a 8-a ediţie.

 

Timp de patru zile, până joi, echipe reprezentând opt licee din judeţul Hunedoara se vor întrece într-o tradiţională deja competiţie de fotbal în sală.

Participă echipele de la Colegiul National Sportiv “Cetate”, Colegiul National “Decebal”, Colegiul National Pedagogic “Regina Maria”, Colegiul Tehnic “Transilvania” si Liceul Tehnologic “Grigore Moisil”, si cate una din Hunedoara (Colegiul Tehnic “Matei Corvin”), Simeria (Colegiul Tehnic de Transport Feroviar “Anghel Saligny”) si Calan (Liceul Tehnologic “Ovid Densusianu”)

 

“Îmi doresc, în primul rand, spectacol şi sportivitate şi sunt convins ca vom avea parte de aceste lucruri. Primele patru clasate vor fi cu materiale sportive, ca şi cel mai bun jucător, portarul competiţiei şi golgheterul turneului, iar din partea presei se vor acorda doua premii speciale.” a declarat Marius Dragomir, directorul postului de radio BIG FM, principalul organizator al competitiei.

 

Programul  este continuat cu jocurile semifinale şi finale.

Miercuri, 22 februarie

ora 14: câstigatoarele meciurilor de luni

ora 15: câstigatoarele meciurilor de marti

Finale

Joi, 23 februarie

ora 19: pierzatoarele din semifinale

ora 20: castigatoarele din semifinale

 

 

CNS Cetate Deva – CT Transilvania 2-2 (2-1) 4-3 după loviturile de departajare.

 

CNS Cetate Deva : Alin Achimuţ, George Mocan- Vlad Totoi, Andrei Demian, Robert Toth (cpt), Mihnea Toader, Denis Boldor, Marius Lupu, Bogdan Branca, Robert Duţă, Adrian Stanca, antrenor prof. Gheorghe Iclozan.

 

CT Transilvania: Alexandru Grigorescu(cpt), Laurenţiu Petruţ- Tiberiu Fiţ, Ionuţ Mihalache, Andrei Grosu, Sergiu Ivan, Radu Henţ, Dacian Costan, Narcis Drăghicescu, antrenor prof. Claudiu Giurea.

Arbitru Fodor Andrei

 

Joc egal şi lovituri de departajare

 

CNS Cetate Deva începe meciul în forţă şi au avut câteva ocazii bune de a marca, în primele 8 minute au avut o dominare teritorială. În minutul 9,  Cetate deschide scorul prin cpt. Robert Thot. Peste alte 2 minute Transilvania restabileşte egalitatea prin Tiberiu Fiţ. Imediat juniorul de la CNS Cetate Deva Marius Lupu înscrie şi Deva preia conducerea.

Antrenorul Claudiu Ghiurea este trimis în tribună pentru proteste.

O lovitură liberă de la 6 metri în faţa porţii, un şut în blocajul apărării celor de la Liceul Sportiv mingea este împinsă în poartă de Ionuţ Mihalache în minutul 23 şi se restabileşte egalitatea 2-2. CT Transilvania a fost echipa mai bine pregătită fizic şi a avut prim planul acţiunilor în faţa unei apărări „şvaiţer” a celor de la CNS Cetate Deva. Transilvania beneficiază de o lovitură liberă indirectă de la jumătatea terenului pe care o expediază direct pe poartă şi înscriu dar golul este anulat de arbitri. Portarul Alexandru Grigorescu

a făcut spectacol pe teren certându-se cu arbitrul Fodor iar jocul a fost întrerupt. Egalul s-a menţine până la final şi cele două echipe au trecut la lovituri de departajare. Seria loviturilor a fost deschisă de Ionuţ Mihalache de la CT Transilvania care a ratat, Achimeţ respingând şutul acestuia trimis pe centrul porţii. E rândul lui Bogdan Branea să se afle faţă în faţă cu Alexandru Grigorescu care apără şutul acestuia trimis pe jos. Grosu execută a treia lovitură de departajare a meciului şi Achimeţ apără din nou. E rândul celor de la Cetate să execute şi să înscrie prin Marius Lupu. Tiberiu Fiţ restabileşte egalitatea şi el cu un şut imparabil 3-3. Ultima lovitură pentru CNS Cetate Deva este executată de Denis Boldor care înscrie şi trimite echipa CNS Cetate Deva în semifinale.

 

 

 

LTF Anghel Saligny Simeria- L Ovid Densuşianu Călan  2-3 (1-0)

 

Simeria câştigă  prima repriză

 

Ambele echipe au făcut o primă repriză bună cu multe ocazii, dar un plus de ambiţie l-a avut echipa din Simeria care a fost la conducerea primei părţi a jocului. După o bară a lui Iacob Flavius şi o ratare a lui Radu Bustan de la Simeria, echipa antrenată de Carol Gal  deschide scorul prin acelaşi jucător în minutul 17. Acesta scapă de marcajul făcut de Alex Rotariu de la Călan şi de la 12 metri expediază o ghiulea sub transversala porţii.

 

Secunda fatidică şi sirena de final a meciului

 

În a doua repriză Călanul iasă mai hotărâtă pe teren şi după două bare şi alte trei mari ratări ale Călanului,  Ionuţ Ardelean înscrie de două ori, în minutul 24 şi 26. O degajare greşită a portarului Jescu în minutul 31 repune echipa din Călan pe contraatac şi Flavius Iacob este găsit în faţa porţii cu o pasă de unde trimite balonul în diagonală şi face 3-1. În ultimele secunde ale jocului Călanul primeşte un gol de portar, Edi Scoban este învins de propria-i neglijenţă. Când mai erau 20 de secunde din timpul regulamentar de joc, Simeria aruncă balonul în faţa iar Radu Bustan trimite balonul cu capul pe spate în poartă exact în momentul când sirena de final a cronometrului sălii punea punct final meciului. Golul nu este validat şi L Ovid Densuşianu Călan câştigă şi se califică în prima semifinală unde va întâlnii echipa CNS Cetate Deva.

 

LTF Anghel Saligny Simeria: Jescu Vlăduţ- Alex Vârşag, Radu Bustan, Abel Bala, Sergiu Stanciu, Dacian Buta, Emanuel Tont, Tilea Antonio, Flore Ancuţa Alexandru, antrenor prof. Carol Gal.

 

L Ovid Densuşianu Călan: Edi Scoban- Călin Cic,  Florin Lungu, Adrian Ciolea, Ionuţ Ardelean, Iacob Flavius, Marius Pintea, Cătălin Răşcanu, Alex Rotaru, Nicuşor Creţu, Alex Roman,  antrenor Karoli Gaşpari.

Arbitri: Andrei Topor şi Cătălin Giurgiu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Aur pentru echipa României de robotică. Elevii din Hunedoara au întrecut 160 de țări         Drumul spre Lacul Cinciș a fost asfaltat parțial. Unde se poate circula în condiții normale         Biserica medievală Strei va intra în reparații         Cum trebuie purtati blugii skinny fit in functie de silueta – P.         NUMIRE. Cristian Ionică, noul director al Apa Serv Valea Jiului         OMAGIU. Monumentul salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         ACORD Contractul Colectiv de Muncă al minerilor şi energeticienilor, prelungit cu încă un an         Peste 4.000 de oameni la ștrandul din Deva         Poliția Locală Deva a aplicat amenzi de peste 30.000 lei în luna iulie         Rețea de piste de biciclete plănuită în centrul Devei         Tradiţie şi voie bună la Nedeia Troiţei din Parâng         Tărâmul dinozaurilor, recreat din LEGO în Geoparc         Programul Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara în perioada 15-17 august         Spargere în Valea Jiului. Hoții au fost prinși de jandarmi cu prada asupra lor         Mircia Muntean a fost adus la Penitenciarul Bârcea Mare         Programe de formare profesională pentru șomerii din Hunedoara         Șantierul celei mai mari investiții private din județ: uzina de mașini de spălat Bosch         NU RENUNŢĂ Protocol de mediu pentru amenajarea hidrotehnică de pe Jiu         Motociclist rănit grav în Teliuc         NEMULŢUMIŢI DE SENTINŢE. Inculpaţii din dosarul grupului infracţional coordonat de Simota au contestat pedepsele