10.7 C
Deva
vineri, martie 29, 2024

FC Hunedoara a ratat șansa de a deveni lider în Liga a III-a

Echipa de pe Cerna a fost învinsă, pe prpriul teren, de Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic

Meciul de sâmbătă după masă, dintre FC Hunedoara și Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, deși trebuia să fie o sărbătoare, a lăsat un gust amar microbiștilor din orașul de sub furnale.

Oaspeții, joc pragmatic și eficient

Într-un joc contând pentru etapa a șasea a seriei a IV-a din Liga a III-a de fotbal, FC Hunedoara a întâlnit, pe stadionul „Michael Klein”, pe Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic. Cu un moral bun, în urma a trei victorii consecutive, hunedorenii păreau favoriți pe hârtie în întâlnirea cu echipa din Timiș, o trupă solidă, orice s-ar spune. Meciul a început cu o ușoară dominare a gazdelor, iar prima ocazie pentru FC Hunedoara a fost consemnată în minutul 9, când Ursachi, excelent servit de Mardare, a șutat bine, din careul mare, dar Culda, portarul bănățenilor, a reținut cu siguranță.

Oaspeții își arată primele valențe ofensive în minutul 13, când șutul lui Nicoară, din marginea suprafeței de pedeapsă, este respins de Raț. Hunedoara atacă în continuare, dar steril, fără a periclita poarta oaspeților, care au jucat pragmatic, deloc spectaculos, fiind interesați, așa cum ar trebui să facă orice echipă ce evoluează în deplasare, doar să nu primească gol și, eventual, să înscrie pe contraaatac. Iar acest lucru s-a petrecut în minutul 27, când, după o centrare foarte bună a lui Motreanu, Bârză reușește un „golazzo”, înscriind din foarfecă din apropierea careului mic. FC Hunedoara a părut să nu-și revină din șoc, fazele periculoase la poarta oaspeților au cam lipsit, iar cei de la Becicherec, cu un joc urât, dar eficient, intră la cabine cu scorul de 1-0 în favoarea lor. Începerea mitanului secund le găsește tot pe gazde în atac și, în minutul 50, Drăgoescu, după ce a trecut lejer de doi adversari, este placat în careul advers de portarul oaspeților, undeva la limita extremă a regulamentului, dar nu se acordă nimic. În continuare gazdele controlează jocul, ajung în preajma careului timișenilor, dar nu reușesc să le pericliteze poarta. Mai mult, pe contraatac, cei de la Nuova Mamma Mia mai înscriu o dată, în minutul 67, prin rezerva Silaghi, bine lansat de Luță. Soarta partidei este decisă în minutul 70, când Bozian este faultat clar în careul bănățenilor, dar Teodora Albon, cea care a condus meciul la centru, nu a acordat penalty-ul cuvenit și, cum până la sfârșitul jocului nu s-a mai întâmplat nimic deosebit, Becicherecu Mic a câștigat cu 2-0.

Trebuie făcută mențiunea că, probabil, Teodora Albon, de altfel o arbitră de certă valoare, cu prestații deosebite la partide feminine, chiar și internaționale, nu s-a aflat în cea mai bună zi a sa, părând, cel puțin din tribune, a avea probleme cu respirația, tușind în fluier la mai orice intervenție a gazdelor în propriul teren și ținându-și răsuflarea la fazele când hunedorenii erau busculați în careul advers. Revenind la meci, oaspeții și-au atins obiectivul, prin jocul exact prestat, iar cei de la FC Hunedoara au ratat ocazia de a deveni lideri, în contextul în care prima clasată, ASU Poli timișoara a stat în această rundă.

FC Hunedoara – Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic 0-2 (0-1)

Stadion”Michael Klein”, spectatori: 500
Au marcat: Bârză (min. 27), Silaghi (min. 67)
Hunedoara: Raț – Ciucurescu, Maghici, Mardare, Petresc – Ionicescu, Simionov (Trășcan min. 60), Bozian, Drăîgoescu (C. Creciunesc min. 60) – Tecsi (cap), Ursachi (min. 60 D. Creciunesc). antrenor: Victor Roșca.
Becicherec: Culda – Todorov, Zurbagiu, Niță, Bârză (Silaghi min. 55; Cioancă min. 90) – Radu, Negruț, Motreanu (cap), Artimon – Luță, Nicoară (Mărginean min. 62). Antrenor: Sorin Bălu.â
Cartonașe galbene: Drăgoescu (min. 12), Maghici (min. 22), Mardare (min. 24), respectiv Todorov (min. 15), Luță (min. 37).
Arbitri: Teodora Albon – Paul Pojar, Ramona Bungheț (toți din Cluj Napoca).

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/