Eveniment sportiv de tradiție în Țara Hațegului Turneul de volei „Cupa masters sports” 2018

Week-end-ul trecut, la Hațeg, Asociația Club Sportiv Masters Sports a încheiat seria evenimentelor sportive organizate în 2018 în Țara Hațegului.

După succesul înregistrat la cea de-a doua ediție a ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP, campionat național de fotbal desfășurat la începutul verii, la care au participat peste 1000 de copii de 8 și 9 ani, inimoșii organizatori de la ACS Masters Sports au gândit cea de-a cincea ediție a Turneului de volei “Cupa Masters Sports”.

“Este un eveniment organizat în spiritul prieteniei, pornit acum cinci ani, în luna noiembrie. Este o dovadă clară că sportul unește oamenii, dincolo de beneficiile clare pe care mișcarea, de orice fel, le aduce stării de sănătate a fiecăruia dintre noi. Așa cum spuneam, este un turneu al prieteniei, cu premii simbolice – diplome, cupe și medalii, care adună la Hațeg pasionații de volei din Hunedoara și județele învecinate”, a declarat Cristian Pascu, președintele ACS Masters Sports.

Evenimentul la care au participat echipe din județele Alba, Timiș și Hunedoara s-a desfășurat la Sala de sport a orașului Hațeg.

Câștigătoarea ediției 2018 a Turneului de volei “Cupa Masters Sports” a fost declarată echipa Magister Abrud, după ofinală disputată împotriva celor de la Violeta Bota Volei Deva.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara, Primăria și Consiliul Local Hațeg, Primăria și Consiliul Local Sântămăria – Orlea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara, Asociația Intercomunală Țara Hațegului și Destinația ecoturistică Țara Hațegului – Retezat.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Viața în „colonia” celui mai sărac oraş al Hunedoarei         Frații Gărdean au scăpat de pedepse pentru dare de mită. Faptele s-au prescris!         Sentință definitivă. Complexul Energetic Hunedoara nu intră în insolvență!         Accident la Mina Lupeni/ Un angajat a căzut în gol de la 6 metri         Prima mare investiție din Deva în ultimii zece ani a demarat         Au mers ore în zăpadă pentru cățelușa care păzește Sarmizegetusa Regia         Doliu la muzeu. A murit un tânăr arheolog         Soluții de securitate wireless pentru mașina si garajul tău         Au furat oile         Tânăr arestat pentru spargeri         Unde se vând brazi pe domeniul public         Acoperișul Halei din Piața Centrală Petroșani, afectat de ninsor         Alături de prieteni dragi: românii din Ungaria         S-a deschis patinoarul din Hunedoara!         Acoperiș prăbușit la Aninoasa. O femeie a trecut printr-un pericol de moarte!         Accident rutier grav pe șoseaua Deva – Brad. Unde a condus „vitejia” la volan         Comunicat de presă. Carmen Hărău: “Să ne cunoaștem eroii!”         Trafic feroviar întrerupt pe Defileul Jiului         Traficul rutier a fost închis pe Defileul Jiului         Măsuri de criză luate de Comitetul pentru Situații de Urgență Petroșani