Eveniment sportiv de tradiție în Țara Hațegului Turneul de volei „Cupa masters sports” 2018

Week-end-ul trecut, la Hațeg, Asociația Club Sportiv Masters Sports a încheiat seria evenimentelor sportive organizate în 2018 în Țara Hațegului.

După succesul înregistrat la cea de-a doua ediție a ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP, campionat național de fotbal desfășurat la începutul verii, la care au participat peste 1000 de copii de 8 și 9 ani, inimoșii organizatori de la ACS Masters Sports au gândit cea de-a cincea ediție a Turneului de volei “Cupa Masters Sports”.

“Este un eveniment organizat în spiritul prieteniei, pornit acum cinci ani, în luna noiembrie. Este o dovadă clară că sportul unește oamenii, dincolo de beneficiile clare pe care mișcarea, de orice fel, le aduce stării de sănătate a fiecăruia dintre noi. Așa cum spuneam, este un turneu al prieteniei, cu premii simbolice – diplome, cupe și medalii, care adună la Hațeg pasionații de volei din Hunedoara și județele învecinate”, a declarat Cristian Pascu, președintele ACS Masters Sports.

Evenimentul la care au participat echipe din județele Alba, Timiș și Hunedoara s-a desfășurat la Sala de sport a orașului Hațeg.

Câștigătoarea ediției 2018 a Turneului de volei “Cupa Masters Sports” a fost declarată echipa Magister Abrud, după ofinală disputată împotriva celor de la Violeta Bota Volei Deva.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara, Primăria și Consiliul Local Hațeg, Primăria și Consiliul Local Sântămăria – Orlea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara, Asociația Intercomunală Țara Hațegului și Destinația ecoturistică Țara Hațegului – Retezat.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”         Cununii în aer liber – pe Cetate şi în Parcul central!         Mâine, pe stadionul din Cugir – FAMILY DAY by Star Transmission – ediție de majorat!         Geoparcul Dinozaurilor a fost reconfirmat ca sit UNESCO         Târgul European al Castelelor, la Hunedoara         Detalii șocante în cazul morții tinerei de 24 de ani, din Deva         Peștera Cioclovina, „sanctuarul” din Munții Orăștiei         Moartea unei tinere de 24 de ani, în centrul Devei