Eveniment sportiv de tradiție în Țara Hațegului Turneul de volei „Cupa masters sports” 2018

Week-end-ul trecut, la Hațeg, Asociația Club Sportiv Masters Sports a încheiat seria evenimentelor sportive organizate în 2018 în Țara Hațegului.

După succesul înregistrat la cea de-a doua ediție a ȚARA HAȚEGULUI JUNIOR’S CUP, campionat național de fotbal desfășurat la începutul verii, la care au participat peste 1000 de copii de 8 și 9 ani, inimoșii organizatori de la ACS Masters Sports au gândit cea de-a cincea ediție a Turneului de volei “Cupa Masters Sports”.

“Este un eveniment organizat în spiritul prieteniei, pornit acum cinci ani, în luna noiembrie. Este o dovadă clară că sportul unește oamenii, dincolo de beneficiile clare pe care mișcarea, de orice fel, le aduce stării de sănătate a fiecăruia dintre noi. Așa cum spuneam, este un turneu al prieteniei, cu premii simbolice – diplome, cupe și medalii, care adună la Hațeg pasionații de volei din Hunedoara și județele învecinate”, a declarat Cristian Pascu, președintele ACS Masters Sports.

Evenimentul la care au participat echipe din județele Alba, Timiș și Hunedoara s-a desfășurat la Sala de sport a orașului Hațeg.

Câștigătoarea ediției 2018 a Turneului de volei “Cupa Masters Sports” a fost declarată echipa Magister Abrud, după ofinală disputată împotriva celor de la Violeta Bota Volei Deva.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara, Primăria și Consiliul Local Hațeg, Primăria și Consiliul Local Sântămăria – Orlea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara, Asociația Intercomunală Țara Hațegului și Destinația ecoturistică Țara Hațegului – Retezat.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primăria Municipiului Deva va plăti, luni, bursele de merit și performanță         Au cerut sprijin pentru revizia tractoarelor și curățarea terenurilor împădurite         Au refuzat facturile la gunoi. Primarii din Valea Jiului față în față cu Supercom. CJ Hunedoara – mediator         Expertiza care arată cât de degradat este podul peste Strei         Incendiu puternic la marginea autostrăzii         O clipă de neatenție i-a fost fatală unui șofer din Deva         Razie de amploare în Hunedoara. A fost prins un recidivist extrem de periculos         Florin Oancea: Un nou pas important pentru deschiderea și dezvoltarea zonei Grigorescu din Deva         Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: Raportat la 2018, bugetul investițiilor este mai mare cu 15,7 miliarde de lei         HUNEDOARA PESEDISTĂ. Gunoierul Brai – Cata funcţionează fără autorizaţie de mediu. Garda de mediu zice că e OK şi fără         Accident rutier grav. ATV-ul condus de un tânăr a fost lovit de mașină         Sentință pentru Marian Muntean, în dosarul de conflict de interese         Dosarul de dare de mită pentru lucrări în turism se întoarce în instanță. Frații Gărdean vin din nou în fața judecătorilor         Doi bărbaţi au murit înecați în nordul şi centrul judeţului Hunedoara         Drum județean blocat de bolovani         Sprijin pentru vârstnici și pentru copiii cu dizabilități         Hunedorean înșelat de o femeie cunoscută pe Facebook cu 18.000 de euro         Ovidiu Drîngă a fost pus în libertate după trei ani de la uciderea a două femei         Zimbrii care atrag toate privirile oaspeţilor de la Zoo Hunedoara         Dragobete la Castelul Corvinilor