Cupa de Iarnă 2017, ediția a V-a juniori 2004 – 2005 la Simeria

Sâmbătă în data de 28.01.2017 a avut loc la sala sporturilor din Simeria Cupa de Iarnă ediția a V-a  juniori 2004 – 2005 unde au participat un număr de 9 echipe împărțite în 3 grupe, în sistem de desfăşurate tip turneu. Printre echipele participante s-au numărat C.S. CFR Simeria 2005, CS Universitatea Petroşani, CSO Retezatul Haţeg,  C.S.CFR Simeria 2004, CS Hunedoara, CS CFR Simeria Bluemarin, ACS Kids Tampa Braşov, Viitorul Abrud și C.S. CFR Simeria Albastru. Premiile puse în joc cu sprijinul DJTS au fost îmmânate de către Seful Centrului de Copii și Juniori  Dan Ardelean și Președintele C.S. CFR Simeria Vasile Hrițac.

În serii s-au înregistrat următoarele rezultate:

CS CFR Simeria 2004-CS CFR Simeria Bluemarin 13-0

CS CFR Simeria 2005- CSU Retezatul Haţeg 9-1

CS CFR Simeria 2004-CS Hunedoara 0-0

CS CFR Simeria 2005- Universitatea Petroşani 2-1

CS CFR Simeria Albastru-Viitorul Abrud 2-3

CS CFR Simeria Bluemarin- CS Hunedoara 2-7

CS CFR Simeria Albastru-ACS Kids Tampa Braşov 1-0

CSU Retezatul Haţeg- Universitatea Petroşani 1-2

ACS Kids Tampa Braşov- Viitorul Abrud 2-1

În faza finală s-au consemnat următoarele rezultate:

CS CFR Simeria Bluemarin- CSU Retezatul Haţeg 4-3

CS Hunedoara- Universitatea Petroşani 3-0

CS CFR Simeria 2004- CS CFR Simeria 2005 4-0

CSU Retezatul Haţeg- ACS Kids Tampa Braşov 0-11

Universitatea Petroşani- CS CFR Simeria Albastru 0-2

CS CFR Simeria 2005- Viitorul Abrud 2-1

CS CFR Simeria Bluemarin- ACS Kids Tampa Braşov 0-7

CS Hunedoara- CS CFR Simeria Albastru 10-0

CS CFR Simeria 2004- Viitorul Abrud 9-1

Primele 2 locuri de pe podium au fost ocupate de echipele antrenate de Dorin Costea, clasamentul final arătând astfel:

 • Locul 1 – C.S. CFR Simeria 2004
 • Locul 2 – C.S. CFR Simeria 2005
 • Locul 3 – Viitorul Abrud
 • Locul 4 – C.S. Hunedoara
 • Locul 5 – C.S. CFR Simeria Albastru
 • Locul 6 – Universitatea Petroșani
 • Locul 7 – ACS Kids Tampa Brașov
 • Locul 8 – C.S. CFR Simeria Bluemarin
 • Locul 9 – CSO Retezatul Hațeg

S-au mai acordat trofee individuale care au fost obținute de :

 • Deak Andrei ( C.S. CFR Simeria 2004) – cel mai bun jucător al turneului
 • Toma Vlad (C.S. Hunedoara) și Abrudean Toma (C.S. CFR Simeria 2004) – golgeterul competiției marcând un număr egal de 9 goluri
 • Marc Robert (Viitorul Abrud) – cel mai bun portar al turneului

 

Pentru CS CFR Simeria în perioada următoare au loc o serie de evenimente, în 4 februarie urmează turneul pentru copii născuţi în 2006-2007, iar în data de 11 februarie cei născuţi în 2008-2009.  Ieri la sala de şedinţe de la primăria oraşului Simeria a avut loc întâlnirea cu Comitetul de părinţi ai copiilor înscrişi la club iar astăzi are loc de la ora 18.00 şedinţa Consiliului de administraţie al clubului  unde toţi membri vor prezenta bilanţul acţiunilor desfăşurate recent şi se va prezenta bugetul şi resursele viitoare ale clubului.

 

 “Am încercat să ne verificăm potenţialul într-o astfel de competiţie, suntem mulţumiţi şi se vede o creştere a calităţiilor la toţi cei care au fost prezenţi. Eu sunt mulţumit de angajamentul jucătorilor de la noi, am văzut foarte mulţi că au crescut din punct de vedere tehnic şi al forţei. Au fost foarte multe faze de joc bine  lucrate, ceea se înseamnă că  antrenamentul şi pregătirea sunt pe un trend foarte bun. Am avut o finală disputată din care fiecare şi-a dorit cu ardoare să obţină victoria. Abrudul nu este o surpriză, o comunitate mică un club mic care fac mari eforturi pentru a le asigura copiilor cele necesare, să aibă turnee, să aibă calitate în pregătire.” preşedintele CS CFR Simeria Vasile Hriţac.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

opt − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei         Lansare de carte la Hunedoara         Simulator de incendiu prezentat, în premieră în România, la I.S.U. Hunedoara         ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare