Cupa de Iarnă 2017, ediția a V-a juniori 2004 – 2005 la Simeria

Sâmbătă în data de 28.01.2017 a avut loc la sala sporturilor din Simeria Cupa de Iarnă ediția a V-a  juniori 2004 – 2005 unde au participat un număr de 9 echipe împărțite în 3 grupe, în sistem de desfăşurate tip turneu. Printre echipele participante s-au numărat C.S. CFR Simeria 2005, CS Universitatea Petroşani, CSO Retezatul Haţeg,  C.S.CFR Simeria 2004, CS Hunedoara, CS CFR Simeria Bluemarin, ACS Kids Tampa Braşov, Viitorul Abrud și C.S. CFR Simeria Albastru. Premiile puse în joc cu sprijinul DJTS au fost îmmânate de către Seful Centrului de Copii și Juniori  Dan Ardelean și Președintele C.S. CFR Simeria Vasile Hrițac.

În serii s-au înregistrat următoarele rezultate:

CS CFR Simeria 2004-CS CFR Simeria Bluemarin 13-0

CS CFR Simeria 2005- CSU Retezatul Haţeg 9-1

CS CFR Simeria 2004-CS Hunedoara 0-0

CS CFR Simeria 2005- Universitatea Petroşani 2-1

CS CFR Simeria Albastru-Viitorul Abrud 2-3

CS CFR Simeria Bluemarin- CS Hunedoara 2-7

CS CFR Simeria Albastru-ACS Kids Tampa Braşov 1-0

CSU Retezatul Haţeg- Universitatea Petroşani 1-2

ACS Kids Tampa Braşov- Viitorul Abrud 2-1

În faza finală s-au consemnat următoarele rezultate:

CS CFR Simeria Bluemarin- CSU Retezatul Haţeg 4-3

CS Hunedoara- Universitatea Petroşani 3-0

CS CFR Simeria 2004- CS CFR Simeria 2005 4-0

CSU Retezatul Haţeg- ACS Kids Tampa Braşov 0-11

Universitatea Petroşani- CS CFR Simeria Albastru 0-2

CS CFR Simeria 2005- Viitorul Abrud 2-1

CS CFR Simeria Bluemarin- ACS Kids Tampa Braşov 0-7

CS Hunedoara- CS CFR Simeria Albastru 10-0

CS CFR Simeria 2004- Viitorul Abrud 9-1

Primele 2 locuri de pe podium au fost ocupate de echipele antrenate de Dorin Costea, clasamentul final arătând astfel:

 • Locul 1 – C.S. CFR Simeria 2004
 • Locul 2 – C.S. CFR Simeria 2005
 • Locul 3 – Viitorul Abrud
 • Locul 4 – C.S. Hunedoara
 • Locul 5 – C.S. CFR Simeria Albastru
 • Locul 6 – Universitatea Petroșani
 • Locul 7 – ACS Kids Tampa Brașov
 • Locul 8 – C.S. CFR Simeria Bluemarin
 • Locul 9 – CSO Retezatul Hațeg

S-au mai acordat trofee individuale care au fost obținute de :

 • Deak Andrei ( C.S. CFR Simeria 2004) – cel mai bun jucător al turneului
 • Toma Vlad (C.S. Hunedoara) și Abrudean Toma (C.S. CFR Simeria 2004) – golgeterul competiției marcând un număr egal de 9 goluri
 • Marc Robert (Viitorul Abrud) – cel mai bun portar al turneului

 

Pentru CS CFR Simeria în perioada următoare au loc o serie de evenimente, în 4 februarie urmează turneul pentru copii născuţi în 2006-2007, iar în data de 11 februarie cei născuţi în 2008-2009.  Ieri la sala de şedinţe de la primăria oraşului Simeria a avut loc întâlnirea cu Comitetul de părinţi ai copiilor înscrişi la club iar astăzi are loc de la ora 18.00 şedinţa Consiliului de administraţie al clubului  unde toţi membri vor prezenta bilanţul acţiunilor desfăşurate recent şi se va prezenta bugetul şi resursele viitoare ale clubului.

 

 “Am încercat să ne verificăm potenţialul într-o astfel de competiţie, suntem mulţumiţi şi se vede o creştere a calităţiilor la toţi cei care au fost prezenţi. Eu sunt mulţumit de angajamentul jucătorilor de la noi, am văzut foarte mulţi că au crescut din punct de vedere tehnic şi al forţei. Au fost foarte multe faze de joc bine  lucrate, ceea se înseamnă că  antrenamentul şi pregătirea sunt pe un trend foarte bun. Am avut o finală disputată din care fiecare şi-a dorit cu ardoare să obţină victoria. Abrudul nu este o surpriză, o comunitate mică un club mic care fac mari eforturi pentru a le asigura copiilor cele necesare, să aibă turnee, să aibă calitate în pregătire.” preşedintele CS CFR Simeria Vasile Hriţac.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − unsprezece =

ACTUALITATE
Lista drumurilor județene din Hunedoara modernizate în 2017         „Crăciunul Vienez” deschide sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”         Polițiștii din Lupeni și-au reclamat șeful, întors la lucru după nouă luni de concediu medical         Bilațul investițiilor în spitalele din județul Hunedoara         A încărcat mai mult lemn decât trebuia         Transport ilegal de lemne         Bătaie cu urmări grave         Lucrări recepționate pe strada Pietroasa din Deva         Concerte reprogramate, ca urmare a decretării doliului național         Miner rănit grav la Mina Lupeni         Accident grav în Bălata         10 ani de la cel mai cumplit jaf armat din Hunedoara. Ce s-a întâmplat cu „echipa morții”         LEGILE JUSTIŢEI. Mircea Moloţ: „Şi magistraţii trebuie să răspundă pentru greşelile lor”         Firma omului de afaceri Emil Părău va achita 3.500 de lei Societăţii Române de Televizune         Mihai Mica a fost exclus din ALDE şi pierde postul de consilier local la Deva         Corvin Caffé – pseudoroman cu un oltean de… Hunedoara         Primii colindători la Primăria Deva         Bătrâni jefuiți în locuință, de falși instalatori         Spargere în cabinetul stomatologic         Accidentat pe o trecere de pietoni din Orăștie