CNS Cetate a zdrobit Becicherecu Mic: 11-1

Etapa a XXVI-a din seria a IV-a a Ligii a III-a de fotbal a adus o serie de clarificări în clasamentul seriei. ACS Șirineasa, liderul seriei, cu 60 de puncte, a stat, dar  privirile au fost ațintite asupra echipelor care luptă pentru ocuparea poziției secunde. Derby-ul rundei a fost cel dintre Național Sebiș și CSM Lugoj,  câștigat de arădeni cu scorul final, de 2-1

 

           CNS Cetate Deva  a întâlnit  pe teren propriu, formatia de pe ultimul loc din serie, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, cu  mulți jucători de culoare, devenii fiind motivați pentru a obșine o victorie la scor.

            Primul gol a fost inscris  în minutul 17, Lupu a pătruns în careul și a reuşit să trimită pe lângă portar la colţul lung.

            Costoaie a mai încasat un gol în min.27 ,autor Bedea, bine servit de Lupu și apoi din nou un nou gol al gazdelor în  min.34, autor  Moț, la şutul lui Bedea, scorul fiind  3-0, rezultat cu care s-a încheiat prima repriză.

 

           În  primul minut de la reluare Doboş aflat în apropierea careului mic, i a reluat cu capul în plasă o minge venit de la Lupu, pentru 4 – 0. Două minute mai târziu, Tătaru trimite complet greşit o minge spre Apostol, iar Miculete interceptează şi înscrie în poarta goală punctul de onoare al oaspeţilor. David, intrat la pauză a marcat pentru 5 – 1 , după o preluare  la pasa lui Bedea și tot el a finalizat în minutul 61 centrarea lui Cornea cu un şut plasat.

            Va fi 7-1  ,autor fiind acelaşi David, care a reuşit hat-trickul după o pătrundere pe dreapta şi șut  la colţul lung cu 20 de minute înainte de final. Edi Cornea, fiul antrenorului devean, Sorin Cornea, a punctat de două ori într-un interval de un minut. Mai  din apropierea porţi, în minutul 75, după o pasă a lui Cristian  și apoi, un minut mai târziu , a înscris  cu un voleu dintr- o pasă a lui Moţ. Arbitru de centru i-a anulat un gol lui Cornea pentru ofsaid la o combinație  lucrată de Moţ, Bărculeţ şi David.

             Cel care a stabilit scorul final a fost căpitanul  de la Cetate Deva, Robert Cristian, printr-o „dublă”. Acesta a înscris mai întâi în minutul 81, după o pasă venită pe traseul Bărculeţ – David, iar  apoi a stabilit scorul final, de 11-1, în min. 89, când a scăpat singur pe contraatac şi a pus punct unui meci fără istoric.

 

            Antrenorul  Sorin Cornea,s-a declarat mulțumit de rezultat și joc iar cu această ocazie, a și stabilit un obiectiv clar pentru finalul de campionat.: „ Îmi felicit jucătorii pentru că şi-au respectat statutul de profesionişti, au rămas serioşi şi concentraţi până la sfârşit. Toate golurile pe care nu le-am dat în meciurile precedente au venit acum. Suntem o echipă în creştere, iar obiectivul nostru rămâne ocuparea locului 6 la finalul campionatului. După calculele mele, pentru asta avem nevoie de minim zece puncte în cele patru meciuri rămase de jucat. Urmează pentru noi jocul de la Timişoara de marţi cu Centrul de Pregătire, de la care va lipsi cu siguranţă Tătaru, care este suspendat după al patrulea cartonaş galben primit.. Sper să îi avem apţi pentru partida de sâmbătă, când întâlnim acasă Lugojul, într-un meci extrem de dificil”

 

           . După această victorie CNS Cetate Deva a rămas tot pe poziția a noua, cu 31 de puncte, la doar două „lungimi” de locul al șaselea, noul obiectiv trasat de antrenorul Sorin Cornea.

            

CSN Cetate Deva: Apostol – Kelemen, Tătaru, Coteţ, Cornea – R. Cristian, Moţ – Voineag (46 David), Bedea (68 Bărculeţ), Doboş (62 Boldea) – Lupu (75 V. Bogdan). Antrenor Sorin Cornea

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă − 1 =

ACTUALITATE
Se duc în Germania să învețe cum se protejează patrimoniul         Primarii Văii Jiului au întocmit lista proiectelor pentru care ar vrea fonduri europene         Hramul Schitului aduce în Straja sute de oameni din întreaga țară         Noaptea Muzeelor la Castelul Corvinilor         Un microbuz cu nouă persoane a fost implicat într-un accident rutier         Festivalul de muzică pop „Deva Music Star”         Noaptea muzeelor, la Deva, Orăștie și Brad         Turneul Naţional „Flautul Fermecat” – Deva         LOCURI UNICE ÎN ROMÂNIA. Spa-urile antice în care se răsfăţau dacii şi romanii         Recidivă. Relee CFR de peste 27.000 de lei furate dintr-un laborator         Carmen Hărău a fost găsită în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate         Family Day by STC         Expoziția de pictură „Angeli et Daemones” la Muzeul din Deva         Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Deva         Tinerețea poeziei         Infirmiera care și-a ucis fiul a fost arestată preventiv         Ultimele achiziții de vară, la Primăria Hunedoara         Prins la furat pe calea ferată         Directorul general al CNAIR SA, Narcis Neaga, vizită tehnică pe șantierul Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva         Accident grav în Bălata