11.3 C
Deva
vineri, martie 29, 2024

AUTOMOBILISM/„Raliul Frumuseții”, în pericol!?

Întrecerea automobilistică „Raliul Frumuseții”, dedicată exclusiv doamnelor și domnișoarelor și organizată în ultimii 18 ani la rând în județul Hunedoara ar putea să nu mai aibă loc în acest an.

16RALIU

Pentru acest an, al 19-lea al „Raliului Frumuseții”, unica competiție automobilistică din țară cu caracter sportiv rezervată exclusiv sexului frumos, organizatorii pregătesc un format nou de desfășurare, însă în același timp atenționează că întrecerea ar putea să nu se mai țină.

Motivele sunt două: lipsa unui buget asigurat, dar și scăderea popularității concursului.

“Pentru ediția din acest an, ne-am gândit să organizăm probele speciale din Deva, Hunedoara și Simeria în zile diferite și nu toate odată, evitând astfel închiderea circulației în același timp în cele trei orașe”, a anunțat Ștefan Varga, directorul ”Raliului Frumuseții”.

Proba Specială de la Deva a avut loc deja la începutul lunii martie, iar la start s-au aliniat doar nouă concurente. Podiumul a arătat astfel:  locul 1, Constanța Roșca (Deva), locul 2, Mădălina Probsdorfer (Orăștie) și locul 3, Liana Maria Staier (Deva). Titlul de “Miss Raliul Frumuseții” a revenit domnișoarei Roxana Budiul din Hunedoara.

În impas! Fără sponsor principal și cu puține concurente

Pentru probele de la Hunedoara și Simeria urmează să se stabilească datele când vor avea loc sau poate nu se vor mai ține deloc.

“Este posibil ca în acest an <<Raliul Frumuseții>> să nu mai aibă loc dacă nu reușim  să conturăm un buget care să ne permită să organizăm concursul ca la carte. Principalul și tradiționalul sponsor al <<Raliului Frumuseții>>, Consiliul Județean Hunedoara nu a răspuns încă cererii noastre de a ne susține și în acest an iar sponsorii se lasă greu convinși să vină alături de noi. Adevărat este și căpopularitatea competiției cunoaște un recul”, a mai spus Varga.

În 2015, „Raliului Frumuseții” este programat să se desfășoare în luna iunie pe traseul Deva-Geoagiu Băi. Anul trecut doar 16 echipaje au luat startul, din care doar trei erau din afara județului, adică jumătate în comparație cu primele ediții.

 

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/